El Barça, el club esportiu més mencionat a Twitter el 2019

El Barça, el club esportiu més mencionat a Twitter el 2019

La xarxa social situa el club blaugrana per davant del Reial Madrid, Manchester United i Liverpool

El FC Barcelona és l’entitat esportiva més mencionada a la xarxa social Twitter durant tot el 2019. Segons dades que ha fet pública la plataforma nord-americana, el Barça ocupa la primera posició per davant del Reial Madrid, el Manchester United, el Liverpool i el PSG, i de les franquícies nord-americanes de l’NBA i NFL.

Com cada any, Twitter fa balanç de l’activitat i la conversa que es genera en aquesta xarxa social, després d’analitzar el nombre d’autors únics que parlen d’un determinat tema. En el cas de les entitats esportives d’arreu del món, el club blaugrana ha estat el líder indiscutible, si comptem les vegades que s’ha citat el seu nom, el nom d’usuari (@fcbarcelona) o les paraules clau relacionades, entre l’1 de gener i el 15 de novembre. Una dada que certifica la notorietat de la marca Barça a nivell global.

El 2019 ha tingut diversos punts d’interès vinculats a l’activitat esportiva del Barça. La consecució del 26è títol de Lliga, els partits contra el Reial Madrid, l’arribada de jugadors com Griezmann i De Jong i els nombrosos guardons individuals assolits per Leo Messi han estat els moments que han generat més interès dels usuaris als canals del FC Barcelona. De fet, Leo Messi, que no té compte oficial a Twitter, és el segon esportista masculí més mencionat el 2019, superant Cristiano Ronaldo, Lebron James, Kawhi Leonard i Kobe Bryant. Només Neymar Jr està per davant de l’astre argentí en aquesta classificació.

A banda de les mencions, que és la mètrica que ha ofert Twitter per fer balanç de l’any, el FC Barcelona també lidera les interaccions socials generades, que comptabilitza els retuits, els m’agrada i els comentaris de les seves publicacions. Pendents encara de tancar les dades del mes de desembre, el Barça ha encapçalat aquesta llista en 7 dels 11 mesos transcorreguts del 2019.

Actualment, el Barça, que disposa de 9 comptes de Twitter diferents segons l’idioma emprat en les comunicacions, és l’entitat que té més seguidors en aquesta xarxa social, amb un total de 57 milions.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut