El Barça presenta el seu nou roster de eFootball PES 2020

El Barça presenta el seu nou roster de eFootball PES 2020

The_Palma, GuiFera i HenrykinhO representaran al conjunt blaugrana durant la segona temporada de eFootball.Pro

El Barça tornarà a participar en una nova edició d’eFootball.Pro, competició que començarà aquest proper 14 de desembre. El Club ja va anunciar la incorporació de The_Palma com a nou jugador blaugrana per a la nova temporada, a la qual se sumen els fitxatges de GuiFera i HenrykinhO que completen el roster de cara a l'3vs3 de la competició de Konami.

Els dos jugadors brasilers s'incorporen a la disciplina blaugrana amb una àmplia trajectòria competitiva a nivell mundial. GuiFera és el jugador amb més experiència de l'equip sumant un campionat del món individual al 2017 i un altre en format 3vs3 aquest 2019. The_Palma i HenrykinhO, tots dos amb experiència competitiva amb tan sols 18 anys, completen un roster que representarà el Barça durant tota la temporada d’eFootball.Pro.

Inici de la segona temporada d’eFootball.Pro

La primera jornada de la fase regular es disputarà el 14 de desembre i enfrontarà a partir de les 16:15 hores al Barça contra el Juventus, un dels nous clubs aquesta temporada conjuntament amb el Manchester United FC, l’Arsenal FC o el FC Bayern que se sumen als cinc equips restants: Celtic FC, AS Monaco, FC Schalke 04, Boavista FC i FC Nantes.

Aquesta fase regular es jugarà presencialment a Barcelona en format 3vs3 entre el desembre i l’abril en què els deu equips participants intentaran classificar-se entre els sis primers per fer-se un lloc per la fase eliminatòria.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut