El Barça és seleccionat per Facebook per ser el primer club esportiu que implementi el seu nou servei

El Barça és seleccionat per Facebook per ser el primer club esportiu que implementi el seu nou servei "Fan Subscription"

El FC Barcelona i Facebook han col·laborat per desenvolupar aquest innovador producte que ofereix als usuaris accés a continguts i experiències exclusives

El FC Barcelona ha estat el club esportiu escollit per Facebook per convertir-se en la primera entitat esportiva a desenvolupar i utilitzar el seu nou servei Fan Subscription, un fan club digital on els usuaris que se subscriguin podran tenir accés a una àmplia gamma de beneficis exclusius. La companyia tecnològica i el Barça han treballat conjuntament en la definició d’aquest nou producte, que permetrà apropar el Club als seus fans d’arreu del món oferint experiències úniques als seus seguidors.

Facebook va optar pel FC Barcelona per implementar aquest servei, que ja està operatiu, gràcies a la innovadora estratègia digital del Club i a l’àmplia comunitat de seguidors amb què compta el Barça arreu del món, amb més de 340 milions de fans.

El servei de Fan Subscription, que funcionarà amb una subscripció mensual per als usuaris que desitgin accedir-hi, oferirà accés a continguts i experiències interactives úniques. En una d’aquestes experiències, els subscriptors podran formar part d’un grup de Facebook format només per aficionats, on podran veure continguts exclusius publicats pel FC Barcelona i interactuar entre ells. Així mateix, podran utilitzar un distintiu amb l’escut oficial del Barça al costat del  seu nom d’usuari en les seves publicacions.  

A través d’aquest servei, també podran accedir a experiències com, per exemple, watch parties o streamings en directe els dies de partit presentats pels hosts del Club a xarxes socials, i tindran dret a descomptes en productes de marxandatge i continguts de vídeo a la carta exclusius.

Una nova  manera d’apropar el Barça als seus seguidors

Els seguidors del Barça es podran subscriure a aquest innovador servei a través de la pàgina de Facebook del FC Barcelona i podran gaudir dels diferents continguts de diferents maneres. Així, podran escollir entre accedir al contingut exclusiu per als fans a través del seu mur, que es publicarà juntament amb les actualitzacions dels seus amics i els continguts habituals que apareixen en el seu perfil, o bé a través del Grup de Facebook d’aficionats del Club.

Així mateix, la pàgina de Facebook del Barça també comptarà amb una pestanya, For Supporters, des de la qual els usuaris podran accedir des d’un mateix punt a tot el contingut, i rebran notificacions cada cop que el Club faci una publicació exclusiva.  

Els fans es poden subscriure a través del següent enllaç: https://www.facebook.com/becomesupporter/fcbarcelona

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut