Més de vuit mil persones viuen la passió culer a la Barça Fest de Miami

Més de vuit mil persones viuen la passió culer a la Barça Fest de Miami

El Bayfront Park ha viscut quatre hores de barcelonisme, música i gran ambient, en una festa finalitzada amb la presència de cinc jugadors del primer equip

Diversió, música i molt, molt Barça han estat els protagonistes de la Barça Fest celebrada aquest dimarts a la tarda -entre les 18h i les 22h- al Bayfront Park de Miami. A la festa més blaugrana de Florida hi han assistit un total de vuit mil culers i no han faltat espais d’oci i entreteniment per als milers de seguidors que s’hi han apropat.

Hi havia photocalls, espais per fotografiar-se amb els trofeus guanyats pel FC Barcelona, una Barça Store per anar apropiadament equipat i diverses food trucks per fer front la calor i la humitat de l’estiu de Miami.

Tampoc han faltat les cares conegudes al Bayfront Park de Miami, on cada 31 de desembre s’organitza una gran festa per tancar l’any i obrir-ne un de nou. En representació blaugrana han assistit el president Josep Maria Bartomeu, els directius Marta Plana i Javier Bordas, el CEO Òscar Grau, el secretari tècnic Éric Abidal i l’ambaixador Juliano Belletti, entre molts altres.

No s’entendria el Barça Fest sense la música, una de les grans protagonistes del festival. Les actuacions de Play N Skillz i Pedro Capó -creador de Calma, un dels èxits de l’estiu- han acabat d’animar una afició que podrà veure en directe el Barça aquest dimecres en el duel que l’enfrontarà contra el Nàpols. Especialment destacada ha estat l’actuació de Capó amb José Manuel Pinto, l’exporter del Barça i ara músic, que ha pujat a l’escenari minuts abans de la sorpresa final.

La presència dels jugadors, la cirereta del pastís

La festa s’ha arrodonit del tot amb la presència dels jugadors del primer equip. Després d’exercitar-se al Hard Rock Stadium, Sergi Roberto, De Jong, Todibo, Riqui Puig i Abel Ruiz s’han desplaçat fins al Bayfront Park de Miami per regalar als fans un moment únic. Els cinc jugadors del Barça han regalat bufandes, gorres, pilotes i altres objectes a l’afició que duia hores esperant-los. Un final de festa a l’alçada de la passió culer viscuda aquest dimarts a Miami.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut