Rècord d'ingressos per sisè any consecutiu

Rècord d'ingressos per sisè any consecutiu

La Junta Directiva ha formulat el tancament dels comptes corresponents a la temporada 2018/2019 i el resultat final d’aquest exercici reflecteix uns ingressos rècord a la història del Club de 990 milions d’euros

La Junta Directiva ha formulat el tancament dels comptes corresponents a la temporada 2018/2019. El resultat final d’aquest exercici reflecteix uns ingressos rècord a la història del Club de 990 milions d’euros, i amb unes despeses de 973 milions d’euros. El benefici d’explotació ha estat de 17 milions d’euros, mentre que el benefici net ha estat de 4,5 milions d’euros després d’impostos. L’EBITDA ha quedat fixat en 179 milions d’euros i, per tant, el rati d'endeutament queda molt per sota del límit fixat a l'article 67 dels estatuts.

Amb aquest resultat, el Club acumula vuit exercicis consecutius amb beneficis, amb un total de 192 milions d’euros, i supera per sisè any consecutiu la xifra màxima d’ingressos.

La Junta ha valorat positivament el balanç final d’aquest exercici, que se situa en la línia fixada en el Pla Estratègic del Club per arribar als 1.000 milions d’euros d’ingressos l’any 2021.

Com és tradicional, el Club presentarà el detall d’aquest tancament, així com el nou pressupost per a la temporada 2019/2020, abans de la pròxima Assemblea de Compromissaris.

TANCAMENT
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut