L’exposició permanent del Nou Espai Barça tancarà el 30 de juny

L’exposició permanent del Nou Espai Barça tancarà el 30 de juny

Una adaptació d’aquesta exposició es podrà veure al Museu del FC Barcelona a partir de la primera setmana del mes de juliol L’exposició ha rebut, fins al moment, la visita de 169.692 persones

L’exposició permanent del Nou Espai Barça instal·lada a l’espai annex a l’FCBotiga Megastore del Camp Nou tancarà les seves portes el proper dilluns 30 de juny. Els socis i les sòcies del FC Barcelona que encara no hagin visitat aquesta exposició ho poden fer divendres, dissabte i dilluns de 10h a 20h i diumenge de 10h a 14.30h.

Des del 6 de març, data de la seva inauguració, fins aquest divendres 27 de juny aquesta exposició ha estat visitada per 169.692 persones. Davant l'interès que va despertar entre els socis i aficionats, el Club va decidir reobrir l’exposició permanent l’endemà del Referèndum, el 6 d’abril, fins al 30 de juny.

Aquesta exposició ha presentat el Nou Espai Barça, la proposta de construir el millor complex esportiu del món al centre d’una gran ciutat basant-se en la mateixa estructura de l’Estadi, el qual projecta cap al futur mitjançant un conjunt de transformacions que pretenen garantir l’excel•lència en la qualitat dels serveis del camp i que n’impulsen la vida més enllà del segle XXI.

Una adaptació d’aquesta exposició permanent del Nou Espai Barça es podrà veure al Museu del FC Barcelona a partir de la primera setmana del mes de juliol.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut