Barça Events

Barça Events

Escape Room al Museu del Barça

Disponible únicament fora de l’horari regular del museu per a grups d’entre 10 i 140 persones
Scape room

El Futbol Club Barcelona ha esdevingut un dels clubs de futbol més icònics del món. L’estadi del Camp Nou és símbol dels valors i de la història del club i el seu museu és un dels llocs més emblemàtics de Barcelona. Ara tens l’oportunitat d’explorar part d’aquesta història, desafiar-te a tu mateix i participar en una emocionant cerca del tresor.

Durant la cerca, descobriràs el misteri de la Copa de la UEFA Champions League. En tancar el museu, ens hem adonat que han canviat una de les cinc copes originals per una rèplica. Segueix el rastre de les pistes i resol les endevinalles que et portaran a descobrir més informació sobre el Futbol Club Barcelona. Submergeix-te en la rica història d’aquest espectacular club de futbol i ajuda’ns a trobar la copa de la UEFA Champions League original.

El grup es dividirà en equips de 6-7 persones. Totes les pistes contenen diferents elements per resoldre. El treball en equip i la col·laboració t’ajudaran a resoldre el misteri.

Complementa l’activitat amb un tour i una copa de cava o un sopar

Després de l’escape room, t’oferim la possibilitat de fer un tour per les nostres instal·lacions, la millor manera de viure el Barça des de dins. Coneixeràs en primera persona els racons més emblemàtics del Camp Nou i passejaràs per zones sorprenents i màgiques, acompanyat en tot moment per un guia oficial que t’anirà explicant les històries més curioses que amaga cadascuna de les zones visitades.

A més, pots acabar la visita amb una copa de cava en una de les nostres sales disponibles o amb un sopar de gala.

Estàs preparat per una experiència inoblidable?

 

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut