Barça Events

Barça Events

Fes un Tour Premium

Una experiència única i exclusiva pels racons del mític estadi

¿Vols viure en primera persona la màgia del Camp Nou? Escull un dels nostres Tours Premium i deixat guiar per les zones més emblemàtiques del mític estadi del Barça.

Camp Nou Tour: el complement perfecte pel teu esdeveniment
Et presentem el pla que aportarà valor afegit al teu esdeveniment. Amb aquest servei complementari, els teus convidats i tu podreu gaudir d’una completa visita guiada pels racons més singulars de l'estadi. Fes que la teva celebració es converteixi en una experiència memorable! 

- Torna a viure la historia del club mitjançant el Museu FCB

- Descobreix les zones més emblemàtiques del club

- Sorprèn-te amb les histories més curioses amb el nostre guia oficial

I recorda: aquest tour només és vàlid si llogues un espai o celebres un esdeveniment al Camp Nou. La duració i el recorregut de la visita estaran personalitzats a la teva mesura.

Camp Nou Tour Excellence i Top Experience
Si tens pensat fer una visita pel Camp Nou amb un petit grup, tenim el paquet de serveis VIP ideal. Tria un dels dos tipus de tour i deixat emportar per una experiència exclusiva.

Tant la modalitat Excellence com la Top Experience inclouen serveis i activitats extres al Camp Nou Tour, i no és necessari llogar o contractar cap espai prèviament.

- Foto de grup a la gespa amb l’estadi de fons

- Copa de cava en una de les zones exclusives del Camp Nou

- Accés als espais restringits pel gran públic

T’interessa? Posat en contacte amb nosaltres i pregunta per les diferents modalitats de Tours Premium. El Camp Nou t’espera!

 

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut