BLACK FRIDAY 2024

Un altre any més, arriba el Black Friday, i amb ell nombrosos descomptes i promocions. Es coneix que aquest esdeveniment l'any, concretament el divendres després d'Acció de Gràcies, els aparadors i botigues s'omplen d'ofertes de productes a molt bons preus

Habitualment, el Black Friday s'ha concebut com una de les èpoques més atractives per a comprar tecnologia: telèfons intel·ligents. tauletes i ordinadors, però aquesta febre dels descomptes, s'ha estès a múltiples sectors i mercats, i l'esport és un d'ells.

Quan és el Black Friday 2024?

En FC Barcelona ja estem esperant el pròxim Black Friday per poder oferir-te increïbles promocions per al divendres negre. Vols saber quan és?

El pròxim any 2023, el Black Friday se celebrarà el divendres 29 de novembre. Anota’t aquesta data al teu calendari i aprofita les promocions només aptes per als apassionats del Club

Quines són les promocions de FC Barcelona durant el Black Friday 2024?

Durant el Black Friday és habitual trobar descomptes i promocions molt atractives, i és què, com bé hem dit, el Divendres Negre, també ha arribat al sector esportiu, però… ¿Quines són les promocions del FC Barcelona per al Black Friday 2024?

Per al pròxim any, el Barça apostarà per uns descomptes per a tots els seguidors blaugranes, que ben segur sabran donar-li l’ús que es mereixen.

 

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut