BLACK FRIDAY 2021

Viu el Barça al millor preu. Omple i envia el formulari per ser el primer a assabentar-te de les ofertes de l'FC Barcelona per el Black Friday 2021.

 

Introdueix les teves dades
S'ha produït un error. Si us plau, tornar-ho a provar.

Què és Black Friday?

Volem presentar-te les millors ofertes i promocions de l'FC Barcelona al Black Friday 2021. D'on ve aquest terme? Prové d'Estats Units i es tracta del primer divendres després del dia d'Acció de Gràcies. Es diu que el seu nom (divendres negre) es va encunyar el 1975, quan el New York Times va publicar un article cridant-ho "Black Friday", a causa el caos que s'estava produint a la via pública per les rebaixes de el dia posterior a Acció de Gràcies. Més tard, el 2010, va ser introduït a Espanya de la mà d'Apple.

I tot i que, originàriament, l'oferta se centrava sobretot en tecnologia com smartphones, tablets i ordinadors, aquesta jornada també abasta altres sectors. És el dia ideal per trobar les promocions esportives de la mà de l'FC Barcelona.

Quan és Black Friday 2021?

Si estàs buscant les millors ofertes de l'FC Barcelona el Black Friday, primer et caldrà saber quan cau aquest any. Com hem comentat, es tracta del primer divendres després del dia d'Acció de Gràcies o, el que és el mateix, el quart divendres de novembre. Recordaràs que l'any passat (2020), va ser el dia 27 de novembre.
 
Aquest 2021, el dia de rebaixes tindrà lloc el divendres 26 de novembre.

Ofertes Black Friday FC Barcelona

Com ja hauràs pogut comprovar, en el Black Friday es poden trobar autèntiques gangues i, com no podia ser d'altra manera, també tenen lloc en el món esportiu. Per això, les millors promocions en esports les trobareu al FC Barcelona.

En els pròxims mesos anunciarem les ofertes per al Black Friday 2021. No et perdis res, omple el formulari d'aquesta pàgina!

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut