Georgios Bartzokas: “Necessitem fer un pas endavant a domicili”

Georgios Bartzokas: “Necessitem fer un pas endavant a domicili”

L’entrenador blaugrana ha valorat positivament els bons resultats aconseguits al Palau a l’Eurolliga, però afirma que també cal guanyar a domicili per “estar entre els vuit primers”

El tècnic del FC Barcelona Lassa, Georgios Bartzokas, ha volgut valorar el partit que enfrontarà aquest dimarts (19.45 h, Esport 3) el conjunt blaugrana amb el Panathinaikos de Xavi Pascual, entrenador del Barça entre el 2008 i el 2016. Així doncs, el Barça Lassa, actualment a la novena posició de la taula, i a dues victòries del vuitè classificat, s’enfrontarà contra un rival directe de cara a quedar entre els vuit primers. El tècnic grec així ho ha afirmat: “Necessitem fer un salt endavant per entrar entre els vuit primers. Necessitem guanyar a domicili, no només al Palau”.

Després de guanyar quatre dels últims cinc partits d’Eurolliga al Palau, el Barça Lassa s’enfrontarà a un dels millors equips com a local –amb 8 victòries i 1 derrota- amb l’objectiu de fer-se forts també fora de casa. Bartzokas ha assegurat que la clau serà “estar molt concentrats i jugar un molt bon partit”. No obstant això, el preparador grec també és conscient que el Panathinaikos no s’arronsarà, ja que “com tots els equips de l’Eurolliga, necessita molt la victòria”. I ha afegit: “Els partits a Atenes contra el Panathinaikos són sempre difícils”.

El Barça comptarà amb la baixa de Brad Oleson, però per contra Bartzokas tindrà a la seva disposició Faverani, que ja va debutar dijous passat. En aquesta línia, el pivot brasiler ha volgut donar la clau per poder guanyar a Atenes: “Necessitem una mica d’encert i sort per guanyar a la pista del Panathinaikos”.

El nou jugador del conjunt blaugrana també ha manifestat que no l’espanta jugar a Europa i que posarà “energia i il·lusió” en cada un dels duels en què participi. Amb referència al seu debut, el Faverani ha afirmat: “Vaig encaixar bé en el joc de l’equip i m’alegro d’haver aconseguit la victòria, però ara el partit important és el següent”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut