Partit amistós dels veterans del Barça a Croàcia

Partit amistós dels veterans del Barça a Croàcia

La localitat de Samobor va viure un cap de setmana amb diferents activitats dels veterans, amb un partit amistós com a colofó final

El passat cap de setmana el primer equip dels veterans del Barça es va desplaçar a Samobor, Croàcia, on hi va disputar un partit amistós, a banda de celebrar un Clínic amb més de 100 nens i nenes de l’escola local. Cal destacar que l’exblaugrana Mario Kasun va ser l’impulsor d’aquest viatge a la localitat croata.

El programa d’actes dels veterans va començar amb una visita a l’Ajuntament de Samobor i allà l’alcalde, Kreso Beljak, i l’Associació es van intercanviar obsequis. Posteriorment, amb el club local, es va celebrar un sopar de germanor, abans de començar el dia següent pel matí un Clinic amb els veterans blaugranes en què hi van participar més de 100 persones.

Pel que fa al partit, els veterans blaugranes, van vèncer per 72-86 i cal destacar que va ser un matx diferent. I és que en el primer quart els veterans del Samobor van prendre part del partit, mentre que el segon quart el va disputar el primer equip del Samobor, que juga a la segona divisió del bàsquet croat. Pel que fa a la segona part, l’equip local va ser un conglomerat de jugadors locals. Els jugadors més destacats per part del Barça van ser Kasun (31 punts),  Manel Bosch (14), Ordin (13) i Torralba (10).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut