Sito Alonso, nou entrenador del Barça Lassa

Sito Alonso, nou entrenador del Barça Lassa

El tècnic, de 41 anys, prové del Baskonia i signa per a les pròximes dues temporades, amb una tercera d'opcional

Alfonso ‘Sito’ Alonso serà l’encarregat de dirigir el Barça Lassa les pròximes dues temporades, fins al 2019, amb opció a una tercera. Sito, de 41 anys, arriba lliure procedent del Baskonia, club al qual ha entrenat aquesta temporada 2016/17.

Sito Alonso té una gran experiència a la Lliga Endesa, on va debutar com a primer entrenador l’any 2008 amb el Joventut de Badalona (2008-2010). Posteriorment, el 2011, va marxar al Guipúscoa Basket, on s’hi va estar tres temporades, fins al 2014.

Etapa a Bilbao i Vitòria

Aleshores va fer-se càrrec de la banqueta del Bilbao Basket durant dues temporades (2014-16) i a l’estiu passat va signar pel Baskonia, i va completar una etapa en què l’equip vitorià va disputar els play-offs de l’Eurolliga, així com les semifinals de la Copa del Rei i de la Lliga Endesa.

Cal destacar que Sito Alonso, el 2012, va ser nomenat millor entrenador de la Lliga Endesa per l’Associació d’Entrenadors quan dirigia el Guipúscoa Basket, el qual va acabar en 5à posició a la Lliga Regular, i va comptar amb dos jugadors en el cinc ideal de la competició.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut