Thomas Heurtel, creativitat i anotació per al Barça Lassa

Thomas Heurtel, creativitat i anotació per al Barça Lassa

El base francès, de 28 anys, destaca per la seva visió de joc i per la seva facilitat per anotar

Thomas Heurtel jugarà al Barça Lassa les pròximes dues temporades, fins al 30 de juny del 2019. L'acord està pendent de la revisió mèdica del jugador.

El base francès, de 28 anys i 1,89 metres, prové de l’Anadolu Efes d’Istanbul i arriba lliure de traspàs al Palau Blaugrana. Aquesta temporada, a l’Eurolliga ha anotat 12,7 punts i ha repartit 5,6. assistències en 26 minuts de mitjana.

Visió de joc i punts

Heurtel és un base ofensiu que també fa jugar els seus companys. Cada any que passa interpreta millor el joc, i això li permet acumular moltes assistències per partit. Sense anar més lluny, la temporada 2015/16 va ser el líder en assistències de l’Eurolliga, tant a nivell total com per partit amb gairebé 8 per enfrontament.

La seva creativitat és un fet, tot i que també pot anotar des de l’exterior i entrar amb molta agressivitat cap a cistella. A més, és molt segur des del tir lliure i aquest curs ha tingut un encert del 86%.

Experiència contrastada

Amb 28 anys, Heurtel ja ha disputat 146 partits a l’Eurolliga en sis temporades, tres i mitja a Vitòria amb el Baskonia i les últimes dues temporades i mitja a Istanbul amb l’Anadolu Efes. Té una mitjana de 10 punts per partit i 5,6 assistències, a més d’un 38% en triples, al llarg de la seva trajectòria a la màxima competició europea, on ha anat creixent any rere any. Aquest febrer del 2017 va ser designat millor jugador del mes a l’Eurolliga (16,7 punts i 10,7 assistències)

Pel que fa a la Lliga Endesa, també coneix amb escreix la competició. Va arribar el 2010 a Alacant, amb 21 anys, i després d’un bon curs va signar pel Baskonia. A Vitòria hi va jugar tres temporades i mitja i, en total, ha disputat 155 partits a l’ACB, mentre que en les últimes temporades, a la Lliga turca, ha jugat un total de 96 partits, i és el segon màxim assistent de la Lliga aquesta temporada 2016/17 amb 7 assistències per partit.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut