Barça-Lenovo Tenerife: A pel primer punt de l’eliminatòria de quarts

Barça-Lenovo Tenerife: A pel primer punt de l’eliminatòria de quarts

(12.30 hores, Movistar+) Els de Grimau reben els canaris al Palau conscients que el marge d’error és mínim al tractar-se d’una sèrie al millor de tres partits

Arriben els Play-offs i s’inicia la lluita cap a la revàlida del títol de la Lliga Endesa. Els blaugranes comencen la sèrie de quarts de final contra el Lenovo Tenerife conscients que el marge d’error és mínim en una eliminatòria al millor de tres partits. Aquest diumenge (12.30 hores, Movistar+) els de Roger Grimau intentaran sumar el primer punt amb l’ajuda del factor pista favorable. 

Els tinerfenys compten amb un projecte consolidat els últims anys, amb Txus Vidorreta a la direcció i amb presència en les últimes 5 temporades a les eliminatòries de la lluita pel títol. Sense el seu pivot de referència, Shermadini, que és baixa per lesió, han incorporat recentment a Oliver Stevic i compten amb l’exblaugrana Marcelinho Huertas com a una de les principals armes, juntament amb el talent de Kyle Guy i altres jugadors que també poden ser decisius com Abromaitis, Fitipaldo, Diop o Guerra, entre d’altres.

Rokas Jokubaitis expressa que “hem fet uns bons entrenaments per preparar-nos pels Play-offs perquè ens vindran molts partits seguits. Estem preparats. Necessitàvem airejar-nos mentalment i penso que ara hem de guanyar la Lliga”. En la mateixa línia, el tècnic blaugrana afirma que “hem tingut uns dies per refrescar les cames i el cap. Ens hagués agradat que no fos així però ara hem d'estar molt preparats per afrontar els Play-offs. Hem de mirar endavant i preparar-nos de la millor manera possible. Com sempre és important començar bé i fer un bon primer partit”.

L’única vegada que el Barça s’ha vist les cares contra el Tenerife en una eliminatòria de Play-off va ser a les semifinals de la temporada 2020-21 i aleshores la victòria va ser blaugrana. Aquesta temporada els enfrontaments han acabat favorables als culers. A la lliga regular, tant al Palau (94-83) com al Santiago Martín (80-83) i a la semifinal de la Copa del Rei (108-76).

Els de Roger Grimau han realitzat l'últim entrenament aquest dissabte per preparar el duel després d’una victòria balsàmica en l’última jornada de la fase regular a Bilbao. Els blaugranes afronten amb la màxima il·lusió i de la millor forma possible uns quarts de final que s’esperen de màxima exigència. Els àrbitres del duel seran Benjamín Jiménez, Luis Miguel Castillo i Yasmina Alcaraz. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut