Barça – UCAM Múrcia: Molt en joc al Palau

Barça – UCAM Múrcia: Molt en joc al Palau

(20.45h) Els blaugranes volen sumar la cinquena victòria consecutiva a la Lliga Endesa davant un rival directe per la tercera plaça

El Barça de bàsquet rep aquest dissabte (20.45 h, Movistar +) l’UCAM Múrcia, en la jornada 30 de la Lliga Endesa. L’equip entrenat per Roger Grimau és tercer del campionat i té una oportunitat d’or d’eixamplar la distància amb els seus perseguidors, ja que l’UCAM és quart, només a un partit dels culers.

Els blaugranes arriben en molt bona dinàmica al duel d’aquest dissabte, amb els play-off de l’Eurolliga assegurats i encadenen quatre triomfs a la competició domèstica. L’últim va ser diumenge passat a Fontajau (75-81). En l’últim partit al Palau Blaugrana, l’equip es va imposar en el Clàssic davant el Madrid 85-79 i va demostrar un cop més la màgia del temple culer.

El partit d’aquest dissabte no només és important per sumar el triomf, sinó també per tenir en compte el basket-average. Els blaugranes van caure a Múrcia per 82-73, nou punts que buscaran recuperar de cara a un possible empat a la classificació.

Roger Grimau podrà comptar amb Jabari Parker, renovat recentment amb el Barça fins al 2026, i la resta de jugadors disponibles del primer equip.

Jabari Parker està concentrat en el partit d’aquest dissabte: “És un gran equip, els respectem però tenim moltes ganes de jugar contra ells”. “Sabem com hem de fer les coses i dependrà de nosaltres que surtin com tots volem”, destaca el nord-americà.

Davant dels mitjans de comunicació, James Nnaji ha valorat positivament l’aprenentatge que està vivint: “M’estic fixant dels més veterans i aprenent de tots ells”. Respecte al partit d’aquest dissabte, ho té clar: “És un partit que significa molt per a nosaltres, volem defensar la tercera plaça d’ara fins al final”.

La Lliga Endesa no descansa

En una temporada frenètica, la tercera plaça a la fase regular s’haurà de lluitar fins a l’últim partit. Els blaugranes són tercers amb 20 victòries, a quatre d’Unicaja i Madrid, que ocupen les dues places capdavanteres, i una per sobre del Múrcia (rival d’aquest dissabte) i del Lenovo Tenerife, que són quart i cinquè respectivament.

Després del partit davant el conjunt murcià, el Barça viatjarà a Andorra per disputar la jornada 31a del campionat, rebrà el Gran Canaria i l'Unicaja al Palau i tancarà la fase regular a Bilbao.

La tercera plaça, en joc

L’UCAM Múrcia està fent una gran campanya. El conjunt murcià és quart amb 19 victòries i els jugadors de Sito Alonso arriben al Palau després d’aconseguir tres triomfs consecutius, l’últim davant el Zunder Palència la setmana passada (90-77). L’UCAM té en Dylan Ennis el seu màxim anotador, ja que el canadenc anota una mitjana de 14,5 punts per partit i és una de les figures del conjunt universitari.

Amb un ull als play-off d’Eurolliga

Roger Grimau i els seus jugadors tenen un altre repte majúscul a l’Eurolliga. El proper dimecres 24 (21.00 h) i el divendres 26 (21.00 h) els blaugranes reben al Palau l’Olympiacos, en els dos primers partits dels Play-off de l’Eurolliga. L’equip vol assegurar les dues victòries en un Palau que serà un jugador més per a l’equip, com s’ha demostrat tota la temporada.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut