Setmana de Play-off al Palau Blaugrana!

Setmana de Play-off al Palau Blaugrana!

El dimecres 24 d'abril i el divendres 26 d'abril, el Barça rep la visita de l'Olympiacos als quarts de final de l'Eurolliga. T'ho perdràs?

Comença la setmana del Play-off al Palau Blaugrana! Comença una setmana que pot aplanar el camí cap a la Final Four de l'Eurolliga 2023/24. És per això que el feu barcelonista ha de lluir el seu millor aspecte. Ha de comptar amb totes les butaques omplertes de gom a gom perquè els de Roger Grimau sentin l'escalf de l'afició i, d'aquesta manera, aprofitar el factor pista en aquests quarts de final davant l'Olympiacos de Georgios Bartzokas. 

El primer assalt d'aquesta història contra el conjunt grec tindrà lloc aquest dimecres 24 d'abril a les 21 hores. De veritat que t'ho perdràs? Adquireix la teva entrada i gaudeix i contribueix al factor Palau. Una pista que haurà de ser una caldera per amarrar el primer triomf de l'eliminatòria d'aquests quarts de final. Una fase on els de Bartzokas aterren amb un ratxa sensacional; han aconseguit 10 victòries en els últims 11 partits de la competició europea. 

És per això que el Palau Blaugrana també haurà d'augmentar els decibels en favor dels de Roger Grimau el divendres 26 d'abril a les 21 hores, quan està programat el segon capítol d'aquest enfrontament. Un segon matx transcendental per marxar cap a Grècia amb el màxim avantatge i fer un pas de gegant cap a la Final Four de Berlín. Encara no t'hem donat suficients arguments per assistir a aquesta setmana de Play-off

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut