ASVEL - Barça: Jornada frenètica per acabar la fase regular

ASVEL - Barça: Jornada frenètica per acabar la fase regular

Els de Grimau, actualment quarts a l'Eurolliga, poden acabar a la segona posició si es donen una sèrie de càbales

El Barça es desplaçarà fins a Villeurbanne per enfrontar-se aquest divendres contra l'ASVEL (21.00 hores, Movistar+), amb la ressaca emocional encara del Clàssic al Palau. Els blaugranes, amb el factor pista assegurat, buscaran tancar la fase regular de l'Eurolliga amb un triomf sobre el conjunt francès.

Els catalans ja sabran els resultats del Mònaco i del Panathinaikos, els dos equips per damunt del Barça, que s'hauran enfrontat aquest dijous contra el Bayern i l'ALBA de Berlín, respectivament. En cas que els dos equips perdin i el Barça surti victoriós de França, els de Grimau recuperarien la segona plaça. En cas que monegascs i grecs vencin aquesta nit, els culers estaran pendents del resultat al Pireu entre l'Olympiacos i el Fenerbahçe, d'on sortiria el seu rival a quarts.

L'ASVEL ha vençut en dos dels últims cinc partits, contra l'Anadolu Efes i el València Basket a la darrera jornada. En el partit que es va disputar al Palau Blaugrana, el Barça va aconseguir imposar-se als francesos 101-92, amb una actuació estel·lar de Laprovittola amb 28 punts i 31 de valoració.

Grimau: "Només hem de pensar en nosaltres"

El tècnic barceloní ha comparegut davant els mitjans, on ha volgut restar importància als possibles resultats d'aquesta última jornada. "Farem un plantejament igual al dels anteriors 33 partits", ha dit. "Al final, no depèn de nosaltres", ha destacat, mentre ha recordat que sí que depèn d'ells "fer un bon partit per mantenir la bona dinàmica". Qualsevol altra cosa, segons Grimau, "és fer volar coloms".

Pel que fa al partit contra l'Asvel, la única baixa serà la de Willy Hernangómez, amb molèsties al genoll.

Jokubaitis: "No ens importen els altres resultats, només guanyar"

El base lituà ha ratificat les paraules del seu entrenador. "Sí que mirarem aquesta nit els partits dels nostres rivals, però això no farà que demà deixem de jugar al 100%", ha afirmat. "És cert que, a hores d'ara, hi ha moltes opcions que el nostre rival surti del xoc entre l'Olympiacos i el Fenerbahçe, però ens hem de focalitzar únicament en el nostre partit". "Els play-offs són tres partits on tot canvia respecte de la fase regular, ja que allà importen més les tàctiques i la mentalitat", ha contestat quan li han preguntat sobre un possible encreuament amb el conjunt turc liderat per Saras Jasikevicius. "Tots hem vist que a la fase eliminatòria els seus equips juguen molt bé".

"Estic molt satisfet d'haver aconseguit el top-4 pel factor pista", ha ressaltat sobre la seva valoració del curs europeu. "És cert que hi ha hagut molts alts i baixos, però hem jugat molt bé i podem estar satisfets", ha comentat respecte del paper dels blaugranes, "en una Eurolliga amb el nivell més alt que en altres anys".

Viatge a Girona per tancar la setmana

Dos dies després de l'ASVEL - Barça, la plantilla de Roger Grimau disputarà al Pavelló Girona-Fontajau un partit corresponent a la jornada 29 de la Lliga Endesa contra el Bàsquet Girona. El derbi català anterior es va resoldre del bàndol blaugrana 115-78. La setmana vinent, el Barça tornarà a gaudir dels ànims del Palau amb el xoc contra l'UCAM Múrcia.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut