FC Bayern - Barça: Victòria importantíssima (79-87)
Ofert per

Els culers s'han imposat a la pista bavaresa amb una gran primera meitat i han posat el triomf 21 a la taula de l'Eurolliga

Triomf treballat i important a la pista del FC Bayern (79-87). Els culers han escrit la victòria número 21 a l'Eurolliga i, d'aquesta manera, han sumat una més en l'estreta classificació europea. Jabari Parker ha estat el màxim anotador barcelonista en un matx que s'ha intensificat en els darrers instants tot i el màxim avantatge de 22 punts que ha gaudit el Barça en el segon i tercer quart.

Els culers s'enlairen

El Barça ha tardat a trobar el camí de la cistella. L'aparició de Laprovittola i Vesely, amb dues esmaixades, han posat les primeres unitats culers al parquet muniquès. En conseqüència, els primers avantatges s'han començat a escriure. Un 8-15 ha deixat en anècdota l'inici desencertat dels barcelonistes. Un marge que en el primer quart s'ha eixamplat fins al +8, però que s'ha reduït al final d'aquest al 19-25. La compareixença sensacional en el següent període, que ha vist un parcial de 0-15, ha tornat a modificar substancialment la diferència: 19-38. Un marcador favorable on la defensa ha estat clau.

Sense baixar el peu de l'accelerador i amb una actuació coral destacada en atac i en defensa, el FC Barcelona ha posat un +22 (min 16). El Bayern s'ha semblat despertar lentament, però els culers han sabut mantenir-lo a ratlla. En conseqüència, al descans s'ha vist un incontestable 30-47. Un lluminós on han participat tots els blaugranes que han sortit a pista, amb punts i amb intensitat ofensiva i defensiva.

Els bavaresos s'acosten

El tercer quart ha actuat com un acordió. Els alemanys han reduït fins al -13 el marcador i els catalans s'han tornat a posar a +22 amb un destacat joc cora. En aquest punt del matx ha semblat que els de Roger Grimau han mantingut a ratlla un combatiu Bayern de Múnic, que encara havia de dir l'última paraula. I és que ha agafat ales a l'ocàs del darrer quart fins a acostar-se a sis punts. En un ambient ensordidor, els barcelonistes han hagut de posar fre a l'embranzida dels bavaresos quan faltaven 49 segons. Una bona reacció ha posat terra pel mig i ha permès al Barça tornar a guanyar a Europa. Ara, els culers tenen 21 victòries a l'Eurolliga