FC Bayern – Barça: A Múnic amb la victòria entre cella i cella

FC Bayern – Barça: A Múnic amb la victòria entre cella i cella

(20.30 hores) El conjunt blaugrana s’està jugant el play-off mentre que els alemanys aspiren a entrar al play-in

Només resten tres jornades per acabar la fase regular de l’Eurolliga i gairebé tot està per decidir. El Barça lluita per segellar el més aviat possible la seva presència al play-off i per estar en la millor posició possible. I aquest dijous (20.30 hores) hi ha una prova molt exigent a la pista d’un Bayern que lluita per entrar al play-in. “És un partit importantíssim”, afirma Roger Grimau. “És un partit fora de casa i dur. Estem amb ganes i il·lusió de fer un bon partit contra un rival que juga amb un nivell superior a casa seva. Com en tots els partits, haurem d’estar molt bé per competir”.

Màxima igualtat en la lluita del play-off

Tot està tant igualat que la classificació actual no és cap garantia. El Barça és quart amb el mateix balanç que Panathinaikos i Mònaco (20 victòries i 11 derrotes) però amb només una victòria més que Olympiacos i Fenerbahce.

I el Maccabi, que es troba en setena posició i en zona de play-in, ha aconseguit aquest dimecres una important victòria en el partit avançat de la jornada contra el València i també suma 19 victòries. Els israelians seran el proper rival al Palau (dijous 4, 20.30 hores) en un partit que també serà molt important.

El Bayern lluita pel play-in

El Bayern, que també va encaixar dues derrotes la setmana passada, es troba en catorzena posició però a només una victòria del Partizan (10è i últim equip que entraria al play-in). Els de Pablo Laso compten amb l’exblaugrana Lea Bolmaro com una de les referències exteriors i amb Sergi Ibaka com a referència a la pintura i amb millors estadístiques de puntuació (12,4 per partit) i de valoració (15,4). En el partit al Palau, corresponent a la quarta jornada, el Barça va aconseguir una còmode victòria (98-59).

El conjunt blaugrana s’ha exercitat aquest dimecres al Palau Blaurana abans de viatjar fins a Múnic. I en declaracions als mitjans de comunicació, el tècnic blaugrana destaca que estem vivint “una Eurolliga molt dura i igualada” i que l’equip està “confiat per afrontar el següent partit”. I conclou que “volem quedar el més amunt possible. Tot i venir de dos partits molt durs fora de casa contra rivals en un estat de forma excel·lent, estem fent una Eurolliga força bona. Queden tres partits i hem d’anar a mort en cada un d’ells”.

El jugador alemany Oscar Da Silva també ha valorat que estem davant “un partit difícil perquè els dos equips ens juguem la classificació”. “El Bayern juga a casa seva i això els fa molt perillosos”. El blaugrana admet que “ens falta constància”. “Quan juguem bé estem molt bé però, quan no estem concentrats, podem perdre contra equips inferiors”. “Hem de demostrar a la pista que volem acabar la temporada regular amb tres victòries”.

L’equip realitzarà aquest dijous una sessió a la pista del conjunt entrenat per Pablo Laso i després descansarà per afrontar el partit amb la màxima concentració. El jugador James Nnaji no ha pogut viatjar per molèsties lumbars i els àrbitres del partit seran Ilija Belosevic, Milan Nedovic i Amit Balak.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut