Derbi per tancar la setmana

Derbi per tancar la setmana

(18.30h) Els blaugranes tanquen una setmana de tres partits lluny del Palau a l’Olímpic de Badalona

Toca canviar el xip. Després d’una setmana complicada amb dues derrotes consecutives a l’Eurolliga, el Barça visita aquest diumenge (18.30h, Movistar +) al Joventut de Badalona, en el tercer partit de la setmana lluny del Palau.

Els de Roger Grimau venen de caure, tot i una gran remuntada, dimecres a la pista de Fenerbache (88-74) i divendres davant Panathinaikos (89-81). Però tornen a la Lliga Endesa, on l’equip està en plena lluita per ser cap de sèrie als play-off.

L’equip arriba a l’Olímpic com a tercer classificat amb 16 victòries, empatat amb l’UCAM Murcia (4t) i el Dreamland Gran Canaria (5è). Els blaugrana venen d’una desafortunada derrota el diumenge passat al Palau davant el Río Breogán (87-88) i no volen deixar escapar el triomf en un partit sempre especial.

Roger Grimau: “Afrontem el derbi amb la màxima ambició”

“Tenim molta il·lusió i moltes ganes d’afrontar el partit”. “Està sent una setmana intensa, però afrontem el partit de la penya amb ambició”, destaca el tècnic blaugrana.

Àlex Abrines: “Hem de sortir a guanyar”

El capità es autocrític: “Estem lluitant per ser caps de sèrie i hem de guanyar com sigui”. “És un derbi i un repte molt bonic, espero que entenguem tots l'important que és el partit, no només pel resultat, sinó per la importància de guanyar un derbi per tots els culers” destaca Àlex Abrines abans del partit d’aquest diumenge.

L’equip ha aterrat aquest dissabte a Barcelona, després de la ruta per Europa i ja té tota la mentalitat posada en el partit davant el Joventut de Badalona d’aquest diumenge. Roger Grimau podrà comptar amb tota la plantilla de cara al derbi de diumenge.

Cinc partits lluny de casa

El calendari del Barça aquest tram final està sent exigent. Els jugadors i l’staff tècnic, amb el partit de diumenge, portaran tres enfrontaments com a visitant i a falta sumar els dos següents, dijous a la pista del FC Bayern Munich (20.30h, Movistar+) i diumenge (18.30h, Movistar +) a Galícia, davant el Monbus Obradoiro.

El Joventut de Badalona arriba al derbi en desena posició amb 14 victòries i disputant un lloc per entrar als play-off. Els de Carles Durán venen de caure 92-71 de la pista del Surne Bilbao Basket.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut