Perfumerías Avenida – Barça CBS (67-52): Massa líder

La diferència de físic i profunditat de banqueta marquen

La visita del Barça CBS a Salamanca va transcórrer, a nivell de resultat, com es podia preveure. Les baixes blaugranes i amb les locals disposant de tota la seva plantilla, només els hi faltava Fassoulas lesionada,malauradament, de llarga durada.

El físic marca

Els inici del partit no van ser molt encertats per part dels 2 equips, però el treball de Laura Gil de Perfumerías Avenida, donava avantatge a les locals per 8 a 4, en l’equador del primer quart. Les salmantines, amb 13 a 6 favorable, feien que Isaac Fernández demanés el primer temps del partit, a 3’33”.

Les blaugranes estaven actives en el rebot ofensiu, i amb la bona contribució de Lola Pendande, tancaven el quart amb un digne 18 a 12.

En el segon quart, la sortida local deixa a les visitants a remolc. 25 a 14, a 6 minuts pel descans, demostrava la superioritat física de Perfumerías Avenida davant un seriós Barça CBS. Les de Salamanca dominaven i arribaven al descans amb un còmode 40 a 20.

Amb el cap ben alt

Tot i que la diferencia, amb que s’iniciava el tercer quart, semblava molt difícil de recuperar, les jugadores d’Isaac Fernández és mantenien molt serioses sobre la pista del Wurzburg, el Barça CBS pujava el seu nivell defensiu per obtenir un parcial d’11 a 15 i començar el darrer quart amb 51 a 35.

El darrers 10 minuts de joc, les barcelonistes mantenien a ratlla les diferències. Els 16 punts es mantenien en els primers 3 minuts de joc i l’esperit combatiu del bàsquet femení culer, feia que els ens els darrers vint minuts no s’eixamplessin les diferències, amb la vista posada en un partit clau, com serà el del 28 davant Gernika.

Aquí podeu consultar les estadístiques del Perfumerías Avenida – Barça CBS (67-52)