Repte majúscul

Repte majúscul

Les blaugranes visiten a les líders de la Lliga Femenina Endesa

El Barça CBS visita aquest dissabte (18.00h, FEB TV) al Perfumerias Avenida a la jornada 25 del campionat. Les jugadores d’Isaac Fernández s’enfrontaran al líder de la lliga en un partit molt important, degut al calendari i a la classificació.

Moment clau de la temporada

El femení blaugrana arriba a aquesta jornada després de cedir duess derrotes consecutives a casa, deixant a l’equip amb 9 victòries a falta de sis jornades per acabar la lliga regular. Actualment les blaugranes es troben en 12a posició i tan sols a una victòria de l’onzena plaça que ocupa l’Araski.

L’equip arriba amb diverses baixes pel parit de dissabte. Isaac Fernández no podrà comptar amb les lesionades Roselis i Carol Guerrero a les que es suma la baixa de Taylor Wrutz que es troba als Estats Units per motius personals. El tècnic català del Barça CBS té el dubte de Paula Estebas, la logronyesa té unes molèsties i serà dubte fins a última hora per entrar a la convocatòria.

Un rival en ratxa

 

Perfumerias Avenida es troba al capdavant de la classificació i arriba al duel d’aquest dissabte en una molt bona dinàmica, després d’haver guanyat els últims set partits que han disputat, l’últim davant l’Spar Girona (62-66) .

Un rival d’entitat que també s’hi juga molt. Les salmantines es troben en la disputa de la primera posició del campionat amb el València Basket, actualment ambdós equips es troben amb 20 victòries i no poden fallar si volen conservar les seves opcions.

L’equip de Nacho Martínez és el màxim anotador de la competició amb una mitjana de 80 punts per partit. Sika Kone i Leonor Rodríguez són dos de les màximes referències ofensives d’un equip amb molta qualitat individual.

Isaac Fernández: “Hem de tenir criteri en atac i ser sòlides en defensa”

L’entrenador blaugrana té clara la dificultat del repte d’aquest dissabte: ”És un dels camps més complicats de la lliga, serà complicat però hem de ser el màxim competitives possible”.

 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut