Barça CBS – Movistar Estudiantes (55-70): Lluita sense recompensa

Un mal primer quart penalitza a les blaugranes, en un partit que han lluitat fins a la fi

El Barça CBS no pot sumar la victòria davant Movistar Estudiantes (55-70) en un partit on les blaugranes han competit els 40 minuts. El físic de les rivals i un desencertat  primer quart, ha penalitzat al conjunt d’Isaac Fernández que no pot sumar una nova victòria al Juan Carlos Navarro.

En motiu del dia internacional de la dona, les jugadores del pre-mini del Barça CBS han fet entrega d’unes flors a ambdós equips. Al descans del partit, la directiva del club, amb la representació de Miquel Camps, directiu de les seccions amateurs i Elena Fort, vicepresidenta del club, han estat partíceps dels actes amb una fotografia amb els equips femenins de la base.

El partit ha començat amb màxima igualtat entre els dos equips, cinc punts consecutius de Taylor posaven el  5-8 al marcador quan portaven 3 minuts de partit. Poc a poc les visitants han agafat el ritme de partit, l’encert de les visitants, amb un parcial de 0-7, ha obligat a Isaac Fernández ha parar el joc a falta de 2’:20” pel final primer quart. El conjunt de Madrid no ha donat opció a reacció, un triple d’Anderson posava el 13-21 després dels primers deu minuts.

Tímida reacció

Intercanvi de cops a l’inici del segon quart. L’Estudiantes seguia controlant el ritme del partit amb bona defensa i encert en atac, que impedia al conjunt blaugrana apropar-se al marcador. Taylor, amb dos cistelles consecutives, reduïa la diferència a 10 punts (17-27) a falta de 6’:29” pel descans, obligant a parar el partit a David Gallego. Tot i la reacció de les visitants, la defensa en zona blaugrana i l’encert en els últims minuts del quart, ha deixat al Barça CBS a nou punts de diferència (29-38) a la mitja part.

Es manté la dinàmica

El desencert ha marcat els primer minuts de la represa. Movistar Estudiantes tornava a posar distància al marcador, però bones defenses de les blaugranes, mantenien a l’equip al partit. El conjunt d’Isaac Fernández ha vist com amb el pas dels minuts les visitants recuperaven els 13 punts d’avantatge. El partit arribava amb 37-50 a falta de l’últim quart.

El físic decanta el partit

Bon inici de quart del Barça CBS es posava a nou punts a falta de 8 minuts pel final (41-50). Els bons atacs de les jugadores d’Isaac Fernández eren contestats  per les visitants que mantenien els deu punts d’avantatge al marcador a falta de 4’:53” per acabar el partit. Físicament les madrilenyes han arribat millor al final del partit i s’han endut la victòria del Juan Carlos Navarro per 55-70.