Barça CBS – Movistar Estudiantes: A recuperar sensacions

L’equip vol recuperar la dinàmica dels últims partits davant d’un gran rival

El Barça CBS rep diumenge (17.30h, FEB TV) al Movistar Estudiantes, en el duel de la jornada 24 de la Lliga Femenina Endesa. Les blaugranes volen recuperar sensacions després de caure la setmana passada davant Spar Gran Canaria.

El femení blaugrana arriba en 11a posició al partit d’aquest diumenge i vol sumar un nou triomf per tancar l’objectiu de la permanència, a la major brevetat possible. L’equip que venia d’oferir un gran nivell en els últims enfrontaments, quatre victòries consecutives, jugarà per segona setmana consecutiva al Juan Carlos Navarro, amb l’objectiu de sumar una victòria important.

Isaac Fernández podrà comptar amb totes les jugadores disponibles a falta de Roselis i Carolina Guerrero que continuen de baixa per lesió.

L’últim precedent

A la primera volta l’Estudiantes es va endur el partit per 64-53, en un duel molt igualat. Les blaugranes van fer una gran primera part, però un tercer quart molt fort de l’equip de David Gallego, va decantar el partit per les locals.

El Movistar Estudiantes arriba en cinquena posició a Barcelona. Les jugadores del “Ramiro” venen de sumar dues victòries en els últims cinc partits, la darrera, la setmana passada davant el Bembibre (72-49). El conjunt de Madrid és un equip físic i amb molta capacitat anotadora tant interior com exterior. Kim Massey i Stephanie Mawuli són dues de les màximes anotadores de les madrilenyes i dos grans amenaces per al conjunt blaugrana.

Isaac Fernández: “Serà un repte important”

L’entrenador del Barça CBS és conscient del calendari que té l’equip per davant: “Ens hem de centrar en el partit del diumenge, volem recuperar sensacions”. “Les rivals estan jugant bé, són un equip físic i serà un partit complicat”.

“Igualar el seu físic amb el nostre nivell d’energia”. “Els nostres bàsics defensius han de ser d’un nivell alt si volem ser competitives”, destaca Isaac Fernández a la prèvia del partit.

Lola Pendande: “Estem concentrades per fer un bon partit”

La pivot blaugrana té clar que “serà un partit dur, hem d’igualar el seu físic i anar a per la victòria diumenge”.