Barça CBS – Spar Gran Canaria (45-75): Fi de la ratxa

Les blaugranes cauen a casa i finalitzen la sèrie de quatre triomfs consecutius

No ha pogut ser,. Després de sumar quatre triomfs consecutius, l’Spar Gran Canaria ha fet caure al Barça CBS, en un partit on les visitants han agafat diferencies, en el primer quart, i han fet anar a remolc a les d’Isaac Fernández.

Rebot i Ndour

L’inici nova ser gaire bo per les blaugranes ja que es van veure superades per l’encert ofensiu visitant que establia un 8 a 20 en el marcador en el minut 7 de partit i s’emportaven el primer quart per 11 a 21.

En els segons 10 minuts, la diferència era estable, favorable a les visitants, que dominaven el partit gràcies a la contribució ofensiva de Ndour i la capacitat de rebot ofensiu. A manca de 4 minuts pel descans un 20 a 29, demostrava que les blaugranes no podien reduir distància. Però les d’Isaac Fernández continuaven dins del partit, sense deixar marxar a Spar Gran Canaria, i s’arribava al descans amb un 25 a 37 en el marcador.

Sense opció

El tercer període, es mantenia la tònica del segon. El Barça CBS intentava retallar però el treball defensiu de les visitants no els hi permetia,. S’arribava a l’equador d’aquest tercer temps amb 31 a 43. Les blaugranes no trobaven els forats a la defensa canària i entraven en el darrer quart perdent 41 a 57.

El Barça CBS ho ha intentat, ho ha lluitat, però no era el dia. Poc a poc les canàries situaven més diferència en el marcador i l’objectiu de la cinquena victòria consecutiva s’esvaïa.

Les estadístiques del Barça CBS – Spar Gran Canaria (45-75)