Barça CBS – Spar Gran Canaria: Pas de gegant per l’objectiu de la permanència

Barça CBS – Spar Gran Canaria: Pas de gegant per l’objectiu de la permanència

Les blaugranes volen sumar una victòria pràcticament definitiva

El Barça CBS juga aquest diumenge (17.30h, FEB TV) davant l’Spar Gran Canaria, en un duel clau per tancar l’objectiu de la permanència. L’equip d’Isaac Fernández arriba a la jornada 23 de lliga en 11a posició i en molt bona dinàmica. Quatre victòries consecutives, l’última a la pista de l’Araski la setmana passada (67-69), han fet que l’equip agafi aire a la classificació.

Partit clau

Les blaugranes es troben quatre triomfs per sobre de l’Spar Gran Canaria, que marca el descens amb cinc victòries i visiten aquest diumenge el Juan Carlos Navarro. Amb una victòria el femení blaugrana es posaria cinc triomfs per sobre les posicions que marquen el descens, quan faltaran set jornades per finalitzar la fase regular.

El paper de l’afició tornarà a ser vital per sumar un triomf molt important per l’equip. Amb el codi BARÇACBS l’entrada serà gratuïta per tothom que vingui a animar a les jugadores per sumar la victòria.

Un rival canviat

L’Spar Gran Canaria arriba al Juan Carlos Navarro en 15a posició, marcant les places de descens. Les canàries venen de sumar la seva cinquena victòria al campionat, el conjunt de Tony Viera va vèncer l’IDK Euskotren 75-67. En l’últim precedent,  les blaugranes es van endur el triomf per 65-84 davant d’un equip, que actualment s’ha reforçat.  La recent incorporació d’Astou Ndour ha aportat més punts al conjunt canari i una gran amenaça ofensiva. Ndour es suma a l’amenaça exterior de Jade Loville, la nord-americana porta una mitjana de 16 punts per partit.

Isaac Fernández: “Hem d’estar molt concentrades per poder fer un bon partit”

El tècnic blaugrana veu a l’equip “anímicament molt bé, físicament una mica justes, però hem entrenat bé i tenim bones sensacions en el joc”. Les canàries són un equip amb “molts punts a les mans, un equip que s’està jugant molt, pel que el nostre nivell d’alerta ha de ser alt” explica Isaac Fernández.

Respecte al rival: “És un equip canviat amb Astou, Davies, Loville, entre d’altres”. “Hem d’estar molt concentrades per poder fer un bon partit”. Isaac destaca el bon moment de forma d’una jugadora important: “Astou Ndour és una jugadora diferencial, la seva incorporació aporta molts punts, està anotant i jugant molt”. “Hem d’estar a un nivell molt alt defensivament perquè el partit no es compliqui” destaca el tècnic.

El suport de l’afició es especial per l’equip: “Ens agrada que el Navarro sigui ple, per l’equip es bonic veure el suport i els ànims de l’afició. Volem oferir un bon partit perquè això continuï així”.

Anna Cruz: “La defensa serà clau per aconseguir la victòria”

“L’equip és conscient de la importància del partit, hem d’estar molt concentrades”. Anna Cruz és conscient de l’equip al qual s’enfronten: “S’han reforçat bé, tenen jugadores amb molts punts i la defensa serà clau pel partit de demà”.

L’equip té clar que el Juan Carlos Navarro és clau:  “Volem que la gent vingui a animar, veure un Juan Carlos Navarro ple i que la gent gaudeixi del bon moment que viu l’equip”.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut