El balanç dels blaugranes a la primera finestra de seleccions

El balanç dels blaugranes a la primera finestra de seleccions

Brizuela, Parra, Rubio, Da Silva i Satoransky han iniciat la classificació per a l’Eurobasket amb les seves respectives seleccions / FOTO: FIBA

Torna la competició de clubs. Una vegada ha acabat la primera finestra FIBA per la disputa dels primers partits per a la classificació de l'Eurobasket 2025, fem un repàs als duels on han participat els cinc representants del Barça amb les seves respectives seleccions i on han sigut protagonistes: Darío Brizuela, Joel Parra i Ricky Rubio, que ha tornat a la competició, amb Espanya, Oscar Da Silva amb Alemanya i Tomas Satoransky amb la República Txeca.

Selecció espanyola

Espanya 75-79 Letònia

La selecció espanyola va caure derrotada contra Letònia en el primer partit del grup C. El fet més destacat va ser el retorn de Ricky Rubio a la competició. El base del Masnou va decidir jugar amb Espanya per començar a agafar ritme i recuperar sensacions. En 20 minuts de joc contra la selecció letona, va fer 11 punts i va donar cinc assistències. D'altra banda, Darío Brizuela va ser el màxim anotador dels de Sergio Scariolo amb 16 punts, mentre que Joel Parra, malgrat sortir en el cinc inicial, només va poder jugar quatre minuts per una lleu lesió.

Bèlgica 58-53 Espanya

La selecció espanyola va tornar a perdre en el segon duel del seu grup davant Bèlgica. Ricky Rubio va continuar amb la seva posada a punt i va disputar 13 minuts, on va aconseguir quatre punts, quatre rebots i tres assistències. Darío Brizuela va tornar a ser el màxim anotador d'Espanya amb 14 punts acompanyat dels 10 de Joel Parra, que es va recuperar de la lesió contra Letònia i va jugar 26 minuts.

Selecció alemanya

Alemanya 85-61 Montenegro

La selecció alemanya va començar amb bon peu la classificació per a l'Eurobasket 2025 amb una gran victòria contra Montenegro. Oscar Da Silva va ser el millor jugador d'Alemanya amb 19 punts, set rebots i quatre assistències en 31 minuts disputats.

Bulgària 67-62 Alemanya

En el segon partit del grup D, la selecció alemanya d'Oscar Da Silva va caure contra Bulgària en un partit ple de parcials entre els dos equips. El jugador blaugrana va tornar a ser el millor del conjunt germànic, anotant 15 punts, capturant 12 rebots i donant quatre assistències en 32 minuts jugats.

Selecció txeca

Grècia 72-64 República Txeca

La República Txeca de Tomas Satoransky va perdre contra Grècia el primer partit del grup F. El base blaugrana va ser un dels jugadors més destacats de la seva selecció, amb nou punts, set rebots i sis assistències en 24 minuts disputats.

República Txeca 90-82 Gran Bretanya

La selecció txeca es va refer en el segon partit i va derrotar Gran Bretanya. Tomas Satoransky va tornar a ser protagonista i va ser el millor jugador de l'enfrontament contra els britànics, amb 21 punts, 10 assistències i quatre rebots en pràcticament 30 minuts de joc.

Doble cita al Palau Blaugrana

Un cop finalitzada la finestra FIBA per a la classificació de l'Eurobasket, els internacionals blaugranes s'incorporaran a la dinàmica de l'equip aquest dimecres per preparar la doble cita al Palau Blaugrana d'aquesta setmana, amb les visites de l'AS Mònaco a l'Eurolliga el divendres (20.30 hores, Movistar+) i de Casademont Saragossa a la Lliga Endesa el diumenge (18.30 hores, Movistar+).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut