Kutxabank Araski – Barça CBS (67-69): Espectacular triomf a Vitòria

Quatre jornades consecutives guanyant , el balanç del femení blaugrana

En un partit on les blaugranes van jugar de manera excel·lent durant els primers 12 minuts, però l’augment de la intensitat defensiva local i el seu encert ofensiu les situava 9 punts per sobre en els darrers 10 min. En el darrer quart, el canvi defensiu blaugrana i l’encert ofensiu, en especial de Wurtz, van donar el 9è triomf del Barça CBS a la Liga Femenina Endesa.

Cara i Creu

A l’inici del partit, destacava la defensa blaugrana que ofegava l’atac local. Aquest fet deixava un 3 a 10, a manca de tres minuts, per a la fi del primer quart. El partit tenia el color blau i grana, que amb 6 a 14, obligava al temps mort local. El Barça CBS donava un gran quart de bàsquet- per tancar-lo amb un 8-19.

El bon local visitant continuava en el segon quart. Les basques van tenir que canviar la defensa a zona, però en el primer atac Cruz amb un tir de tres situava el 15 a 24, en el minut 14 de partit. Però un parcial de 11 a 0 de las locals situava el 28 a 27 a manca de 3 minuts pel descans. EL Barça CBS estabilitzava el partit a la fi dels primers 20 minuts (34-33).

Espectacular darrer quart

A la reanudació, el partit continuava igualat o amb mínimes avantatges locals. Però la velocitat de l’Araski les deixava amb 46 a 39 en el minut 27 del partit. El Barça CBS no trobava el ritme de joc i les locals es situaven 11 punts per sobre, en el minut 29. Les d’Isaac Fernández aconseguien baixar dels 10 punts (52-43) per començar els darrers 10 minuts.

L’Araski mantenia la diferència sobre els mateixos 10 punts durant l’inici del darrer quart però un triple d’Anna Cruz i un contraatac de Jolene Anderson reduïen  a només 1 punts la diferència restant 3’43” per a la fi.

Poc després, cinc punts de Wurtz situaven al Barça CBS un punt amunt a 1’30” per a la fi, i un triple de Rakovic posava a les de Fernández 3 per sobre a 52 segons per a la fi del partit , que rebia resposta per part de les Vitòria i a 12 segon partit empatat i pilota blaugrana, que magistralment Wurtz, va anotar per donar el triomf a les blaugranes per 67 a 69.

Aquí podeu consultar les estadístiques del Kutxabank Araski – Barça CBS (67-69)