Kutxabank Araski – Barça CBS: En volen més!

Kutxabank Araski – Barça CBS: En volen més!

Les blaugranes afronten dos partits clau amb la ment posada a encarrilar l’objectiu de la permanència

El Barça CBS visita dissabte la pista del Kutxabank Araski a les 19 h en directe per FEB TV. Les blaugranes arriben en molt bona dinàmica a la 22a jornada de lliga després de sumar la tercera victòria consecutiva, 66-50 davant l’Ensino. Actualment, el femení es troba dotzè a la classificació, quatre victòries per sobre l’Spar Gran Canaria, que marca les places de descens. Precisament les canàries són les pròximes rivals en visitar el Juan Carlos Navarro, el pròxim diumenge 3 de març en un partit assenyalat al calendari.

Triomf a la primera volta

L’equip d’Isaac Fernández arriba al partit de dissabte en un gran moment de forma. Tot i les baixes de Carol Guerrero i Roselis, l’equip va recuperar, des de la setmana passada, a Paula Ginzo, que a l’anada va anotar 19 punts en la victòria davant l’Araski (59-50). Les jugadores volen sumar la quarta victòria consecutiva i allunyar-se, de forma significant, de la zona baixa de la classificació.

L’ Araski es troba onzè amb nou victòries, una més que el Barça. En cas de victòria, suposaria un pas endavant per l’equip, que empataria a punts amb el conjunt basc. Marta Hermida i Samantha Hill són les màximes anotadores de l’equip de Vitòria, que es troba en  un gran moment de forma, després de superar de forma contundent el Bembire en l’últim partit (48-78).

Isaac Fernández, “amb ganes que arribi el partit de demà”

El tècnic es coneixedor de la dificultat del duel a Vitòria Gasteiz “davant un rival que està jugant bé i que posa molta gent al seu pavelló” però destaca que l’equip “arriba bé, ha entrenat bé i amb molt bona energia. És noten les victòries, la confiança és una altra i volem continuar jugant bé i sentint-nos bé tant en atac com en defensa”.

La clau del partit estarà novament en el ritme; “L’Araski és un equip que juga amb molt ritme, tenen molts tirs i el rebot serà un altre cop important. Volem controlar el ritme del partit, sigui amb possessions llargues o bé més ràpides” destaca Isaac Fernández.

Respecte a la classificació, l’entrenador veu la victòria com un cop sobre la taula.; “Seria empatar i passar-les per l’average, posant terra de per mig amb la zona de baix. Volem que l’equip segueixi sumant i apropar-se a el que es volia fer a inici de temporada”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut