Ampliació del contracte de Jan Vesely fins al 2026

Ampliació del contracte de Jan Vesely fins al 2026

El pivot txec acumula 129 partits al Barça i és el blaugrana més valuós a la present Eurolliga

El Barça i Jan Vesely han arribat a un acord per a l’ampliació de contracte del pivot fins al 30 de juny de 2026. El contracte finalitzava el 2025 i les dues parts han acordat allargar el seu vincle. Vesely, de 33 anys, serà blaugrana un mínim de quatre temporades.

“Hem decidit renovar el contracte. La decisió ha sigut molt ràpida i fàcil. Estic molt feliç d’haver-la fet perquè em sento molt còmode amb aquesta decisió i estic gaudint molt de Barcelona”, expressa Jan Vesely.

El txec també afirma que es troba molt còmode amb el seu rol dins l’equip: “Aquestes dos primeres temporades al Barça estan anant molt bé, amb un rol diferent al de la meva carrera, amb un joc i estil diferent. Estic molt feliç i això m’ajuda a aprendre de mi mateix quins aspectes diferents puc aportar a l’equip. Estic gaudint del rol que tinc i estic molt feliç de continuar”.

Vesely lamenta no haver pogut aconseguir el títol de la Copa a Màlaga però afronta el segon tram del curs amb optimisme. “Encara ens queden dos competicions on hem de lluitar pels trofeus i, per tant, soc molt positiu”. “No és fàcil perdre, però penso que això ens pot fer més forts i crec que tothom té la mentalitat d’oblidar la Copa el més aviat possible”. “La setmana vinent, contra el Mònaco, tornem a jugar a casa i hem d’estar a punt per jugar la segona part de la temporada i lluitar per dos trofeus més”.

I, en un missatge als aficionats, expressa que “intento mostrar a la pista la meva passió i el meu estil de joc”. “Demano a l’afició que ens continuï animant fins al final. Estic feliç d’estar aquí dues temporades més i espero que les properes temporades siguin similars a aquestes dos”.

Les brillants estadístiques de Vesely

Entre la temporada 2022/23 i el que portem del curs 23/24, Vesely ha jugat 129 partits amb la samarreta blaugrana (63 d’Eurolliga, 55 d’ACB, 4 de Copa, 4 de Lliga Catalana i 3 de Supercopa), aconseguint tres títols (una Lliga ACB i dues Lligues Catalanes).

A l’Eurolliga, aquesta temporada és el jugador de la plantilla amb més punts i millor valoració en els 25 partits que ha disputat: 12,9 punts, 4,5 rebots i 16,6 de valoració en 21 minuts de mitjana. A més, ha estat en el cinc inicial en 24 dels 25 partits. 

En els 63 partits amb el Barça a l’Eurolliga, en registra 42 en el cinc inicial, amb 10,7 punts de mitjana, 4,1 rebots i 13,5 de valoració.

I a l’ACB, aquest curs ha disputat 16 partits amb una mitjana de 7,3 punts, 4,1 rebots i 9,8 de valoració en 18 minuts de joc. Dels 16 partits, 14 els ha començat des de l’inici. En total, acumula 55 partits a l’ACB (39 en el 5 inicial), amb 8,7 punts, 3,9 rebots i 10,1 de valoració.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut