El Clàssic del Palau, amb dos nous productes VIP ja a la venda

El Clàssic del Palau, amb dos nous productes VIP ja a la venda

Viu ara, com mai abans, la prèvia i el postpartit del Barça-Madrid del proper 7 d’abril al Palau Blaugrana

Si t’agrada el bàsquet, ara tens l’oportunitat de viure’l com mai abans. El FC Barcelona llança dos nous productes VIP amb motiu del Clàssic que tindrà lloc el proper 7 d’abril que faran que puguis gaudir del Barça-Madrid al Palau Blaugrana d’una manera inoblidable, vivint una experiència que voldràs explicar a tothom.

El primer dels productes VIP arrencarà tres hores abans del Clàssic al Palau. Tindràs accés a la sala VIP del Museu al costat del Palau, amb una experiència gastronòmica exclusiu i un servei de begudes il·limitat i, a més, podràs gaudir del millor espectacle a l’epicentre blaugrana. D’aquesta manera, el teu escalfament arrencarà tres hores abans del partit en una prèvia molt i molt exclusiva.

En canvi, si el que t’agrada és allargar pel darrere, el segon dels productes VIP és el que més t’interessa. En aquest cas, des del final del Clàssic, i fins a tres hores després, tindràs accés Premium a la sala VIP del Museu, amb una experiència gastronòmica exclusiu i un servei de begudes il·limitat, a més de moltes sorpreses més.

Tots dos productes tenen unitats limitades. No esperis més i assegura’t ara una experiència inoblidable per al proper 7 d’abril. Serà un Clàssic únic.

Pel que fa als compradors que ja havien adquirit entrada VIP per al partit, podran sol·licitar el canvi a qualsevol de les 2 noves experiències i no perdre's la trencadora proposta VIP del Palau de manera totalment gratuïta. Rebran una comunicació del club explicant com cal procedir.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut