Primer entrenament de Ricky Rubio amb el Barça

Primer entrenament de Ricky Rubio amb el Barça

El base del Masnou ha tornat als entrenaments de la mà de l'equip de Roger Grimau

Ricky Rubio ja ha realitzat el seu primer entrenament amb el FC Barcelona. El jugador del Masnou, que va comunicar aquest dilluns que s'incorporava als entrenaments de l'equip de Roger Grimau després d'entrar a la fase final de la seva recuperació, ha tingut contacte per primera vegada amb els seus nous companys i amb una pilota entre mans.

El base de 33 anys, que va aturar temporalment la seva carrera professional l'estiu passat per salut mental, va demanar al FC Barcelona incorporar-se a la disciplina d'entrenaments "sense cap compromís". Després de 12 temporades als Estats Units, Ricky ha tornat a vestir-se de curt al Palau Blaugrana per exercitar-se sota les ordres de Roger Grimau.

Roger Grimau: "Feliç per veure Ricky en una pista"

Roger Grimau, l'entrenador blaugrana, s'ha mostrat molt content de veure una altra vegada el jugador del Masnou amb una pilota entre mans: "Feliç per veure el Ricky en una pista. És una molt bona notícia per a ell, per al seu procés de recuperació. Estic feliç com a persona, no només com a institució o Club, que també, perquè estem molt feliços que ell hagi triat el nostre Club per al seu procés de recuperació. Tots ens ajudem. El Ricky coneix la casa".

Precisament, el tècnic barceloní ha volgut relacionar la seva ajuda amb la seva qualitat: "Els excel·lents jugadors sempre sumen. Sigui com sigui, les circumstàncies que siguin. En aquest cas, si li sumes a l'excel·lència com a persona, l'equació és fàcil. Avui ha sigut el primer dia i ha sigut com si portéssim molt de temps. Té molt de bàsquet a les seves mans".

Laprovittola: "He vist Ricky gaudint"

D'altra banda, Nico Laprovittola també ha volgut afrontar la situació amb la tornada de Ricky Rubio als entrenaments amb el Barça. L'argentí ha assegurat que no ha sigut un "entrenament normal" i ha mostrat la seva admiració per al base del Masnou: "Tenim un nou company, una persona a la qual tots admirem i estimem molt". A més, ha assegurat que l'ha vist molt bé i gaudint del moment. "Coneix el Club, sap el lloc a on ve, i nosaltres també coneixem l'important que és Ricky i la persona que és. Sabem que ell té els seus temps i hem de recolzar-lo en tot. La persona va per sobre del jugador", ha dit Laprovittola.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut