Juan Carlos Navarro: “Roger Grimau està fent un gran treball”

Juan Carlos Navarro: “Roger Grimau està fent un gran treball”

El manager de la secció subratlla “la confiança en el nou projecte” i que “el suport de l’afició és clau per a nosaltres”

El Barça de bàsquet ha realitzat aquest diumenge el darrer entrenament del 2023, ja centrat en el proper partit del dimecres 3 de gener (21.00 hores) contra el Real Madrid. L’equip es troba a la part alta de la taula a l’Eurolliga i a la Lliga Endesa, però la ratxa de resultats no és la desitjada i, abans d’acabar l’any, el manager Juan Carlos Navarro s'ha adreçat als aficionats per fer una valoració dels primers mesos del curs 2023/24:

Un projecte nou amb un inici molt bo

“És un projecte nou, amb moltes cares noves després d’uns canvis que havíem de fer. La primera part de la temporada ha sigut molt bona. Fins i tot, per sobre de les nostres expectatives. Per tant, hem demostrat que podem guanyar a qualsevol equip”.

“Sí és cert que aquest desembre hi ha hagut derrotes i, per la forma d’algunes derrotes, hi ha coses que s’han de canviar. Hi ha hagut actituds dins i fora la pista que no ens han agradat i que no son dignes d’aquest club i d’aquesta samarreta. Hi ha coses que ja estan parlades i que no tornaran a succeir. Tots els jugadors han de fer un pas endavant per canviar aquesta dinàmica”.

Confiança en el cos tècnic i en els jugadors

“Com he dit, és un projecte nou en que Roger Grimau és el nostre referent i ho segueix sent. Està fent un gran treball i no és fàcil. Ja sabem com és el nostre club i aquesta samarreta, que exigeix molt. Som conscients que ho està intentant fer tot perquè l’equip flueixi com va fer al principi de temporada. Confiem en ell, en el projecte i en els jugadors que tenim i creiem que hem donar una millor versió”.

Tot està parlat, hi ha molt bona comunicació amb l’objectiu que no es repeteixin coses que han anat malament i que la gent torni a confiar en el que pot fer bé.

Cinc partits al Palau amb el suport de l’afició

Els jugadors son conscients de la situació en que estem i el suport de l’afició és clau per a nosaltres. El Palau estarà a rebentar, amb la màgia que sempre hi ha al Palau i no dubto que l’afició ajudarà a l’equip. Estic segur que l’equip tornarà aquesta força per guanyar aquests partits, començant pel del Madrid, que és clau en un inici d’any nou. Estem a temps de tot.  

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut