Primer partit a Kaunas, primera opció de classificació

Primer partit a Kaunas, primera opció de classificació

Els blaugranes poden tancar dimecres (19h) l’eliminatòria contra el Zalgiris

El Barça visita aquest dimecres (19h a Barcelona, 20h a Kaunas, Dazn) el Zalgiris, en el tercer partit de l’eliminatòria de quarts de final de l’Eurolliga. Amb el 2-0 llaurat a Barcelona, una victòria blaugrana suposaria la classificació per a la final four. En cas de derrota, els homes de Saras Jasikevicius tindrien una nova oportunitat de tancar la sèrie el divendres.

El rival

El Zalgiris, després de les dues derrotes al Palau, arriba al seu territori amb la urgència de mantenir viva l’eliminatòria. El conjunt lituà ja va guanyar al Barça a Kaunas en la primera volta de l’Eurolliga (73-72) en un Zalgirio Arena clau en la classificació per al play-off. I és que els de Kazys Maksvytis estan amb un rècord de 13 victòries i 4 derrotes a casa en competició europea.

Les opcions lituanes passen per trobar la millor versió d’homes com Taylor, Smits, Bradzeikis, Butkevicius o Lekavicius i per fer-se forts en defensa, després que el Barça anotés 91 i 89 punts en els dos primers duels de la sèrie.

El Barça

Per la seva banda, el Barça ha de donar continuïtat al bon joc mostrat en els dos partits inicials al Palau Blaugrana i no donar per decidida la sèrie tot i els dos punts d’avantatge. El Zalgiris ja va millorar molt entre un partit i l’altre al Palau, i ara buscarà fer un pas més davant un Zalgirio Arena amb localitats exhaurides. Jasikevicius manté l’única baixa de Cory Higgins, amb dolor lumbar, per afrontar la segona setmana d’eliminatòria.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut