No és moment de confiances

No és moment de confiances

El Barça rep divendres (20h) el Zalgiris en el segon partit de la sèrie

El Barça rep aquest divendres (20h, Dazn) el Zalgiris Kaunas, en el segon partit de la sèrie de quarts de final de l’Eurolliga. Els blaugranes, després de la convincent victòria en el duel inaugural (91-69), tenen l’oportunitat de posar el dos a zero en l’eliminatòria i marxar a terres lituanes amb les millors sensacions.

El rival

El Zalgiris ha demostrat durant tot l’any una millor cara que el passat dimecres al Palau Blaugrana, tot i les seves dificultats com a visitant. Jugadors com Smits, Ulanovas o Butkevicius van rendir en el partit inaugural a un nivell que està lluny de l’habitual. El conjunt de Kazys Maksvytis buscarà recuperar la seva millor versió i seguir potenciant homes com Bradzeikis (14 punts) o Giedraitis (10 punts).

El Barça

Per la seva banda, el Barça necessita donar continuïtat al què es va veure dimecres. Els blaugranes van sortir molt concentrats des del primer segon i no es van despenjar del partit en cap moment, fins a apuntar-se el primer punt de la sèrie per 91-69. Amb Higgins de baixa, els homes de Saras Jasikevicius necessiten donar el millor de sí per portar la sèrie a Kaunas, on el Zalgiris té un rècord de 13-4, amb dos partits d’avantatge.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut