El primer capítol del play-off s’escriu al Palau

El primer capítol del play-off s’escriu al Palau

El Barça rep el Zalgiris (dimecres, 20h) en el partit que obre la sèrie

El play-off de l’Eurolliga ja és aquí. El Barça rep aquest dimecres (20h, Dazn) el Zalgiris, en el primer partit d’una sèrie de quarts de final dissenyada al millor de cinc. Els blaugranes hauran de fer valer el factor pista des del primer moment de l’eliminatòria, amb el Palau com a testimoni i com a protagonista.

El rival

El Zalgiris va acabar setè la lliga regular, fent valer una gran força com a local i patint més en els seus desplaçaments. El conjunt lituà va guanyar contra el Barça a Kaunas (73-72), a la jornada 4, però va caure a Barcelona (93-74) al mes de març. Els homes entrenats per Kazys Maksvytis van saber aguantar la pressió en les darreres jornades per fer-se un forat a les eliminatòries i agafar embranzida amb la possibilitat de jugar la final a quatre a casa, a Kaunas.

Els homes més importants del Zalgiris són Ulanovas (10,2 punts i 2,6 assistències per partit), l’exblaugrana Rolands Smits (10,3 punts per partit), Isaiah Taylor (8,7 punts i 2 assistències per partit) i Bradzeikis (11,4 punts per partit). Cal tenir en compte altres noms com Lekavicius, Butkevicius o Kevarrius Hayes.

El Barça

Per la seva banda, el Barça inicia l’eliminatòria amb la intenció de fer valer el factor Palau, clau per apuntar-se els dos primers assalts dels quarts de final. Els homes de Saras Jasikevicius van tancar la fase regular encadenant set victòries consecutives a casa. Amb la baixa de Cory Higgins i el dubte d’Alex Abrines, els blaugranes arriben amb la resta d’efectius disponibles per obrir la sèrie.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut