Rafa Villar, cedit al Força Lleida fins al final de la temporada

Rafa Villar, cedit al Força Lleida fins al final de la temporada

El base jugarà el que resta de curs al conjunt de Leb Or

El Barça i el Força Lleida han arribat a un acord per la cessió de Rafa Villar, base de 18 anys i 1,91m d'alçada, fins a la finalització de la present temporada 2022/23.

Villar ha disputat aquesta temporada set partits de Lliga EBA amb el Barça Atlètic, en els que ha registrat 13,1 punts per partit, 6,6 assistències i 25,7 de valoració.

El base català va debutar amb el primer equip blaugrana a un partit d'Eurolliga el 12 de novembre del 2021, anotant dos punts davant el Zalgiris Kaunas.

Villar va jugar els seus primers minuts a la Lliga Endesa el passat 15 d'octubre, a la pista del Baxi Manresa. El jugador de L'Hospitalet de Llobregat ha participat en tres partits de la màxima categoria espanyola aquesta temporada, després de fer la pretemporada amb el primer equip.

El Barça i el Força Lleida mantenen una gran relació, com demostra el conveni de col·laboració que uneix els dos clubs des de la temporada passada i fins al 2024. L'exterior blaugrana Juani Marcos també milita al conjunt lleidatà en qualitat de cedit.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut