Monbus Obradoiro - Barça: Derrota agònica (76-74)
Ofert per

Monbus Obradoiro - Barça: Derrota agònica (76-74)

Els culers cauen al darrer sospir després d'haver aconseguit remuntar al darrer quart en un partit trepidant fins al final

Dura derrota blaugrana. Els culers han caigut a la pista del Monbus Obradoiro (76-74) en el matx corresponent a la desena jornada de la Lliga Endesa. Un mal darrer quart, sumat a la falta d'encert als darrers segons, no ha permès als de Saras tancar la setmana amb un nou triomf. 

Bon inici blaugrana

El primer quart ha estat d'una gran anotació per part dels culers, amb bons minuts en atac per a Mirotic. Un bon parcial de 2-9 per als culers, amb triple de Tobey, obria una bona escletxa als darrers compassos del quart (18-25), on els blaugrana han acabat manant per 22-28.

Ja al segon quart, lluita constant entre tots dos equips, sense cap dels dos sent capaç de distanciar-se al marcador, per arribar al descans amb un ajustat 40-43 i tot per decidir a la segona part.

Estira-i-arronsa fins al final

El tercer temps ha seguit la mateixa dinàmica que els anteriors, i tot i que el Barça ha intentat imposar-se en defensa amb el seu físic, el quart ha estat un estira-i-arronsa constant de cistelles, sense cap equip sent capaç de distanciar-se mínimament al marcador per arribar al darrer quart amb tot per decidir (59-58).

Un mal inici del quart quart dels culers ha provocat anar a remolc durant pràcticament tot el període, on els de Saras han arribat a perdre de set punts (71-64) a tres minuts per al final. Una bona reacció barcelonista, amb dos triples consecutius de Higgins i Satoransky, donava ales al Barça, que a més s'ha situat per davant (73-74) a 41 segons per al final. Però un mal atac culer ha permès als locals capgirar el marcador en la darrera jugada i acabar remuntant de nou per emportar-se un triomf agònic (76-74), tot i que Mirotic ha tingut la darrera cistella per forçar la pròrroga. 

Així doncs, derrota culer per tancar la setmana després del triomf a l'Eurolliga a Berlín (86-88) el passat dijous. Ara, el proper duel serà d'Eurolliga: divendres contra l'Asvel Villeurbanne a les 20.30 hores.

Fitxa tècnica

Monbus Obradoiro, 76
Barça, 74

Monbus Obradoiro: Philip Scrubb (15), Thomas Scrubb (13), Muñoz (11), Álex Suárez (3), Vicedo (2) -cinc inicial-. Blazevic (13), Robertson (11), Guerrero (8), Zurbriggen (-) Paz (-).
Barça:  Satoranski (12), Laprovittola (15), Vesely (10), Pauli (2), Mirotic (14) -cinc inicial-. Da Silva (2), Higgins (12), Tobey (3), Kuric (2), Jokubaitis (2).
Parcials: 22-28 / 40-43 / 59-58  76-74
Àrbitres: García González, Rafael Serrano i David Sánchez.

 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut