Alba de Berlín - Barça: Triomf en el darrer sospir (86-88)
Ofert per

Els blaugrana veuen com els locals neutralitzen un avantatge superior als 10 punts en dues ocasions però s'acaben imposant en el retorn de Mirotic a les pistes

Triomf treballat davant l'Alba de Berlín (86-88) en el retorn de Nikola Mirotic després de la lesió. Un partit en què els blaugrana han dominant el marcador en major part, però que han vist com el conjunt local neutralitzava els avantatges culers. Mirotic ha estat el màxim anotador culer, amb 19 punts.

Gran inici blaugrana

El Barça ha començat el matx molt encertat i amb una gran notícia, la presència de Nikola Mirotic en el cinc inicial. Un retorn immillorable, anotant vuit punts els primers cinc minuts de joc. Els de Saras han tancat el període amb 30 punts i un avantatge de 11 punts (19-30). Una bona defensa del Barça que ofegava l'atac de l'Alba de Berlín.

Reacció local

L'Alba de Berlín li ha retornat el parcial als culers. I és que el conjunt de Berlín ha firmat un parcial de 27-15. Blatt situaria el 39-39 (min 19). Els blaugrana han vist com l'Alba es mostrava més encertat en atac en el segon període i, si bé el Barça ha mantingut l'encert ofensiu, els locals han tornat la igualtat al matx. El resultat el descans era favorable a l'Alba de Berlín (46-45).

Contundència blaugrana

El Barça ha saltat amb bones sensacions a la segona meitat. I és que un parcial favorable de 2-10 tornava als de Saras a liderar el marcador (48-55, min 23). Laprovittola ha liderat els culers en atac en un gran període per als culers, mostrant molta fluïdesa en atac i intensitat defensiva -11 punts en contra- per tal d'encarar els darrers 10 minuts amb 14 punts d'avantatge (57-71).

En el darrer quart l'Alba de Berlín ha dominat els primers minuts (14-5), fet que ha ajustat el marcador (71-76, min 35). Una cistella dels locals situava el 79-83 a menys de 2 minuts pel final. El matx ha arribat en el darrer minut amb una diferència d'entre dos i tres punts a favor dels blaugrana. El Barça ha liderat el marcador, però amb 86-88 l'Alba de Berlín ha perdut la pilota i el matx ha acabat. Un triomf que deixa als de Saras amb vuit victòries i tres derrotes en 11 partits a l'Eurolliga.