Barça - Coviran Granada: Festival anotador i tres de tres (100-82)
Ofert per

Els culers s’emporten el duel de la competició domèstica i tanquen la setmana amb un ple de victòries

Tres victòries en tres partits. Amb el triomf contra el Coviran Granada (100-82), el Barça tanca una setmana perfecta on ha guanyat tots els enfrontaments que ha disputat. Tot i que a priori les bones xifres del conjunt andalús podien preveure un duel igualat, els de Saras han sabut contenir el joc granadí per acabar aconseguint una plàcida victòria. Els jugadors blaugranes més destacats han estat Cory Higgins, amb 21 punts, i Kyle Kuric, amb 14.

Inici anotador

El Barça ha sortit decidit a aconseguir la tercera victòria de la setmana. I és que en el primer quart, els de Saras han mostrat un joc ofensiu molt sòlid amb bona circulació de pilota que ha permès obrir la primera escletxa al marcador (11-6, min. 3). Els blaugranes han aprofitat la superioritat en el joc interior per trobar homes com Kalinic (9 punts) i Nnaji (4 punts) i prendre el control absolut del partit. Ara bé,  també han sabut aprofitar els tirs exteriors i han completat un 5/5 en triples al primer quart. Finalment, el resultat al final dels 10 primers minuts era de 35-18.

Al segon quart, el Barça ha ampliat encara més la distància en el marcador. I és que el conjunt blaugrana ja portava 45 punts en el minut 12 de partit (45-25). El percentatge d’encert a les files barcelonines ha estat molt alta aconseguint un 80% en tirs de dos i un 75% en els de tres i completant 23 dels 30 tirs de camp que s’han efectuat a la primera part. Finalment, amb jugadors com Higgins, amb 18 punts, i Kyle Kuric, amb 14, s’ha arribat al descans amb 57- 42 al marcador.

Abans d’iniciar la segona meitat, els espectadors del Palau Blaugrana han pogut presenciar un moment molt especial. I és que els jugadors de la Fundació Barça juntament amb tots els aficionats  han fet una “haka” gegant amb música inclosa.

Fan valer l’avantatge per aconseguir el triomf

A la represa, tant els culers com els jugadors del Barça Genuine han pogut viure la màgia del Palau i continuar veient el festival anotador blaugrana. Tot i que el ritme del partit ha baixat una mica, els de Jasikevicius han continuat dominant el matx. Si la primera part s’ha caracteritzat per l’encert a la línia de tres, aquest cop ha aparegut Satoransky per posar un punt d’espectacle. El base blaugrana ha posat al +21 al marcador (71-50) en completar una esmaixada de concurs amb l’assistència de Paulí. Finalment amb un parcial de 0-10, els andalusos han retallat distàncies als darrers minuts del tercer temps (78-66).

Al darrer quart, els de Saras no han tingut gaires complicacions per endur-se la victòria. Malgrat l’intent granadí d’apropar-se en el marcador, els blaugranes han sabut gestionar l’avantatge que han aconseguit durant el partit. Finalment, Nnaji ha posat el punt número cent el resultat ha estat de 100-82.

Després de la victòria, el proper compromís dels blaugranes serà contra l’Alba de Berlin el dijous 1 de desembre a les 18.30h al Mercedes-Benz Arena.