Segon duel europeu de la setmana al Palau

Segon duel europeu de la setmana al Palau

El Baskonia visita el Barça aquest divendres (20.30h)

El Barça rebrà aquest divendres (20.30h, Dazn) el Cazoo Baskonia en la desena jornada de l’Eurolliga. El duel entre catalans i bascos serà el segon partit europeu d’aquesta setmana al Palau Blaugrana, després de la victòria aconseguida dimarts (79-68) davant el Partizan.

El rival

El Cazoo Baskonia està protagonitzant un gran inici de temporada, instal·lat en la sisena posició de l’Eurolliga amb cinc victòries i quatre derrotes. L’equip vitorià va començar aquesta setmana amb un triomf contundent contra el Zalgiris (93-73).

Els màxims anotadors fins ara del conjunt de Joan Peñarroya són Markus Howard (15,6 punts per partit), Darius Thompson (12,6 punts per partit) i Maik Kotsar (11,8 punts per partit). Cal tenir en compte altres noms com Pierria Henry, Matt Costello, Vanja Marinkovic o Rokas Giedraitis.

El Barça

Per la seva banda, el Barça buscarà la segona victòria de la setmana i la segona de la temporada davant el Cazoo Baskonia, a qui ja va guanyar al Palau en partit de Lliga Endesa (89-74). Els de Saras Jasikevicius sortiran al parquet amb un balanç de sis victòries i tres derrotes, segon millor rècord de la competició (igualats amb Olympiacos, Reial Madrid i Mònaco).

El conjunt blaugrana manté les baixes per lesió de Nikola Mirotic i Sergi Martínez.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut