Devolució d’entrades per al Barça - Partizan

Devolució d’entrades per al Barça - Partizan

El Club, que ha detectat un problema de seguretat a les seves plataformes, ha retornat l’import íntegre de les entrades als aficionats del Partizan que havien adquirit una localitat en l’espai de l’afició local

El FC Barcelona ha procedit a la cancel·lació i devolució de més de 250 entrades adquirides per simpatitzants del BC Partizan de Belgrad per al partit de la 9a jornada de l’Eurolliga que es disputa aquest dimarts, a les 20.45h, al Palau Blaugrana.

El Club, que ha detectat un problema de seguretat a les seves plataformes, ha retornat l’import íntegre de les entrades a tots aquells aficionats del Partizan que havien adquirit una localitat en l’espai de l’afició local. El Barça, en compliment de la llei de l’esport, no pot ni vol posar en risc els seus socis, abonats i aficionats. És per això que el Club reforçarà el nombre d’efectius de seguretat de cara al partit d’aquest vespre. 

Pel que fa a les entrades d’intercanvi amb el Partizan de Belgrad, així com aquelles adquirides a la zona de l’afició visitant, el Club els ubicarà a la part superior central del Palau Blaugrana, a la zona reservada per a les aficions dels equips rivals. Si abans i durant el partit es detecten aficionats visitants en zones no autoritzades, la seguretat del Club els reubicarà a la zona de l’afició visitant.

El Club ha estat en constant contacte amb el Partizan de Belgrad, al qual agraeix la seva predisposició per acceptar i entendre la situació.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut