Els sis fitxatges, presentats

Els sis fitxatges, presentats

Nikola Kalinic, Jan Vesely, Oriol Paulí, Tomas Satoransky, Mike Tobey i Oscar da Silva han comparegut davant els mitjans de comunicació amb el directiu responsable de la secció, Josep Cubells

Aquest dijous, després de conquerir la Lliga Catalana, ha estat el torn de presentar els fitxatges de la secció. Nikola Kalinic, Jan Vesely, Oriol Paulí, Tomas Satoransky, Mike Tobey i Oscar da Silva han estat presentats oficialment com a culers si bé ja han debutat amb la samarreta blaugrana.

 

La presentació ha tingut lloc a l’Auditori 1899, acompanyats pel directiu responsable de la secció, Josep Cubells, el manager esportiu, Juan Carlos Navarro, el secretari tècnic, Mario Bruno Fernández, l’assessor tècnic, Manuel Flores, l’ambaixador Audie Norris, el director d’Esports, Xavier Budó i el cap de gestió i organització dels Esports, Jordi Muñoz

Josep Cubells ha destacat que l’objectiu és “mantenir el Barça a dalt de tot, ser competitius i que la gent es faci seu l’equip assolint el màxim de títols possible”. El directiu responsable de la secció també ha volgut recordar l’aposta pels jugadors de la casa, en dinàmica de primer equip: “Tenim més que mai gent de la casa, que són el present i el futur de la nostra plantilla”.

Amb ganes de guanyar títols

Nikola Kalinic, Jan Vesely, Mike Tobey i Oscar da Silva han explicat les seves ganes de conquerir títols vestits de blaugrana. “Estic molt orgullós, sé com de gran és el Barça i també sento la responsabilitat que tenim”, ha explicat Kalinic. 

Per la seva banda, Vesely ha destacat que “el Barça és molt gran en tots els esports, sabem que venim aquí amb l’objectiu de guanyar-ho tot”. Mike Tobey ha volgut destacar la plantilla: “Tenim un gran equip format per grans jugadors i persones, cal que treballem junts i segur tindrem moltes possibilitats d’assolir els objectius marcats”. Unes paraules que també ha compartit Oscar da Silva, qui també s’ha mostrat “amb moltes ganes de guanyar títols”.

Dos retorns

En el cas de Tomas Satoransky i Oriol Paulí iniciaran la seva segona etapa al Barça. Satornasky ho té clar: “Vull seguir vivint el somni de seguir portant la samarreta d’aquest gran club després d’haver viscut l’experiència de l’NBA. Mentalment he millorat i de ben segur aquests sis anys m’han servit per assolir els objectius que ens hem marcat”.

Paulí, format al planter culer, s’ha mostrat molt il·lusionat per tornar al Club: “Sento molta felicitat i orgull de tornar a casa. Tothom m’ha rebut amb els braços oberts. Tinc moltes ganes de treballar fort per seguir deixant empremta i que els culers es sentin orgullosos”.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut