El Barça Atlètic i el júnior tornen a la feina

El Barça Atlètic i el júnior tornen a la feina

Roger Grimau segueix al capdavant del segon equip i del júnior

El Barça Atlètic i el júnior han començat la pretemporada del curs 2022/23 aquest dimarts a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. El segon equip blaugrana, que disputarà la Lliga EBA, així com el júnior, han realitzat diferents proves físiques i han dut a terme el primer entrenament sota les ordres de Roger Grimau, entrenador principal, així com de Víctor Sada, Edu Perea, Carlos Marín i Xavi Beltran, que formen part de l’equip de tècnics assistents. 

La pretemporada de l’equip comptarà amb un total de 4 partits: un amistós contra la Universitat de Princeton (27 d’agost) i la Lliga Catalana EBA, que es disputarà en format de Lligueta contra el Martinenc (3 de setembre), el Roser (10 de setembre) i el SESE (17 de setembre). En cas de superar la fase de grups la final a vuit es disputarà el 24 i 25 de setembre.

La plantilla

El grup del treball del júnior i Barça Atlètic té, a dia d'avui, un total de 17 jugadors, 13 en edat júnior i quatre amb fitxa del segon equip (Agustín Ubal, Gael Bonilla, Rafa Villar i Martín Iglesias). James Nnaji i Michael Caicedo també han començat a treballar amb el filial, però ajudaran en els entrenaments del primer equip durant la temporada.

A continuació repassem la plantilla de l’equip de treball Barça Atlètic – júnior:
Bases: Rafa Villar, Edgar Moure, Roger Fàbrega i Kasparas Jakucionis
Escortes: Agustín Ubal, Dani Iruela, Dayan Nessah
Alers: Gael Bonilla, Martín Iglesias, Adrià Cano.
Aler pivots: Pol Saló, Dani Baldé i Gerard Villarejo
Pivot: Andreas Holst.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut