Oscar Da Silva, un interior versàtil per al Barça

Oscar Da Silva, un interior versàtil per al Barça

L’alemany, de 23 anys i 2,06m, arriba procedent de l’Alba de Berlín

El Barça i Oscar da Silva han arribat a un acord per a la incorporació de l’aler pivot alemany per a les tres pròximes temporades, fins al 30 de juny de 2025. El Club i l’Alba de Berlín han acordat el traspàs del jugador alemany, que arriba a Barcelona després d’aconseguir el títol de Lliga i Copa.

Da Silva és un jugador amb un físic privilegiat, de gran envergadura, i que en atac destaca per ser un gran finalitzador per sobre del cèrcol. També és molt sòlid en defensa, un molt bon rebotador i compta amb una visió de joc que millora any rere any.

 

Projecció i rendiment

Da Silva, de 23 anys i nascut a Munic, es va formar com a jugador a les categories inferiors del DJK Sportbund München i el MTSV Schwabing abans de marxar cap a els Estats Units. Va escollir la Universitat de Stanford per a la seva formació acadèmica –ha estudiat Biologia- i esportiva i s’hi va estat quatre temporades (2017-21). El nou aler-pivot blaugrana va completar una última temporada espectacular amb 18,5 punts, 6,7 rebots i 2,4 assistències. 

Un cop acabada l’etapa universitària va tornar a Alemanya i va disputar la part final del curs 2020/21 amb el MHP Riesen Ludwigsburg, amb el qual ja va demostrar el seu potencial: 17 partits amb 6,6 punts i 3,2 rebots en 13 minuts de mitjana. El seu bon rendiment arribant en el tram final de temporada va despertar l’interès dels grans i va signar un contracte per tres temporades amb l’Alba de Berlín.

Debut amb nota a l’Eurolliga

A l’equip de la capital d’Alemanya, i en la seva primera temporada jugant l’Eurolliga, Da Silva ha obtingut uns registres de 8,8 punts, 3,5 rebots i 10,2 de valoració en 18 minuts de mitjana. 

Pel que fa a la competició domèstica, entre Lliga Regular i Playoffs, Da Silva ha disputat 41 partits anotant 11,3 punts, agafant 5,2 rebots i valorant 15,6 crèdits per partit, el que més del seu equip.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut