Madrid - Barça: S'escapa la Lliga (81-74)
Ofert per

Els de Jasikevicius han caigut contra un efectiu Madrid i diuen adéu al títol

El Barça ha perdut el quart partit de l'eliminatòria dels Playoff de la Lliga (1-3) i s'acomiada d'aquesta manera del títol i de la temporada. Els blaugranes s'han vist superats pel conjunt blanc durant, pràcticament, tot el partit. El rebot defensiu i l'eficàcia en els últims minuts de partit han estat els factors que han propiciat la derrota.

Inici desencertat

El partit no ha començat de la millor manera pels blaugranes. El Madrid ha aconseguit un parcial de 7-0 fins que Mirotic ho ha trencat fent la primera cistella culer col·locant el 7-2. Els rebots ofensius també han estat un factor clau amb sis pels blancs i cap pel Barça. Jokubaitis, a través del seu dinamisme, ha canviat la tònica del partit amb cinc punts deixant el primer quart només tres punts per sota (13-10).

El segon quart ha començat de la mateixa manera. Els blancs han aconseguit un parcial de 11-0 col·locant el 24-10 al marcador. Davies, en aquest cas, ha estat el culer que ho ha trencat amb una bona cistella de dos. Mirotic i Exum, amb dos triples, han iniciat la reacció culer culminant un parcial de 3-11 a favor dels de Jasikevicius i col·locant el 27-20. Els blaugranes han seguit amb la dinàmica ascendent amb dos triples més de Calathes i Exum deixant el marcador 34-33 al final de la primera meitat.

A remolc

La segona meitat s’ha iniciat amb un intercanvi de cistelles entre els dos equips. El Barça, però, ha augmentat la seva efectivitat ofensiva amb un bon encert des dels 6,75 metres. Mirotic i Kuric han estat els protagonistes. Els de Jasikevicius també han pujat la intensitat defensiva evitant cistelles senzilles i rebots ofensius. Els últims minuts del quart Calathes i Higgins han situat l’equip a un punt (57-56).

Els últims 10 minuts de partit han començat amb un parcial de 12-3 a favor del Madrid. A partir d’aquí els blaugranes han anat a remolc. En diferents ocasions el Barça s’ha apropat al marcador amb cistelles ràpides, però el poc control del rebot defensiu i el desencert en llançaments claus ha fet impossible igualar el partit i, per conseqüència, l’eliminatòria de la final dels Playoff de l’ACB (1-3).