Sense marge d’error a Madrid

Sense marge d’error a Madrid

Els de Saras, obligats a guanyar per tornar la final de la Lliga Endesa a Barcelona (diumenge, 18h)

El Barça visita aquest diumenge, a les 18h i en directe per #Vamos de Movistar+, el Reial Madrid en el que serà el quart partit de la final de la Lliga Endesa. El conjunt blanc lidera la final per 1-2 i, per tant, els blaugranes han de vèncer per forçar el cinquè partit i tornar la final al Palau Blaugrana. Una derrota significaria dir adeu a la Lliga.

El rival

Va tornar a ser superior al Barça en el tercer partit. Va dominar el matx de principi a final i va tenir en els pivots Yabusele i Poirier els seus jugadors més decisius amb 18 de valoració cadascú gràcies als 19 rebots que van agafar entre tots dos. Els màxims anotadors del conjunt de Chus Mateo van ser Deck (14), Causeur (13) i Tavares (10), que van participar d’un triomf molt coral del conjunt blanc.

El Barça

Només li val la victòria per seguir viu a la final de la Lliga Endesa. Els de Saras són conscients de la situació i hauran de completar un gran partit per superar un Madrid que s’està mostrant molt sòlid en aquesta final. Els catalans, però, saben vèncer al WiZink Center, on aquest curs van endur-se la victòria en partit de Lliga Regular d’Eurolliga i de Lliga Endesa.

Guanyar a Madrid significaria forçar un cinquè partit, que es disputaria al Palau Blaugrana el dimecres 22 a les 21h.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut