Reial Madrid - FC Barcelona: Toca aixecar el vol (81-66)
Ofert per

Reial Madrid - FC Barcelona: Toca aixecar el vol (81-66)

Els blaugranes han caigut derrotats al WiZink Center en el tercer assalt de la sèrie

Toca aixecar el vol. El Barça ha perdut a la pista del Reial Madrid en el tercer assalt de la final de Lliga Endesa (81-66). Ara la sèrie, està 2-1 i els culers hauran de remar per capgirar-la i portar-la al Palau Blaugrana. Al WiZink Center, els de Saras han anat quasi tota l'estona per darrere al marcador i han estat incapaços de contrarestar els arguments blancs. 

A remolc

La intensitat i l'energia defensiva han estat la carta de presentació de la final al parquet madridista. Per tant, els punts han maldat per traslladar-se a l'electrònic. Higgins i Mirotić, amb la classe des del triple, i Calathes, amb qualitat i fredor, s'han escapat d'aquesta tendència. Uns noms que han contribuït a passar del 8-3 al 8-10. Un mínim avantatge, on el 99 ha marcat el ritme. L'equilibri s'ha esvaït amb les pèrdues blaugranes i, consegüentment, el breu desenganxament del Madrid: 21-16. 

Dues accions sensacionals de Kuric des dels 6,75 metres han mantingut a ratlla el conjunt blanc. Sempre per davant en el lluminós tot i les esporàdiques espurnes de reacció culers a través de bones defenses i els llampecs atacants de Calathes, Mirotić i Sanli. El conjunt local ha aconseguit obrir una màxima escletxa de deu punts. Aturada en el 46-39 del descans. 

Els acostaments culers sempre controlats

L'encert del 24 i la continuïtat i la intel·ligència del 99 ha donat ales al Barça, que ha evolucionat del -13 al -5. Però, com va succeir en el primer matx de la sèrie, cada acostament barcelonista ha estat controlat i replicat pel Madrid. I, de nou, el marcador ha tornat a tenir dos dígits de distància: +13 pels locals

En el definitiu quart, el Madrid ha posat més terra pel mig i ha escrit la màxima del partit: +19. Els blancs han continuat dominant el rebot i penalitzant els errors culers i, d'aquesta manera, no han deixat entrar al partit al Barça, que tot i lluitar fins al final ha caigut derrotat. Ara, els de Saras han de deixar enrere aquesta derrota i capgirar la final, que es troba a una victòria del costat blanc. Aquest diumenge 19 de juny a les 18 hores, els blaugranes han d'aixecar el vol. 

FITXA DEL PARTIT 

Reial Madrid, 81
Barça, 66

Reial Madrid: Couseur (13), Hanga (7), Deck (14), Tavares (10) i Yabusele (9) -cinc inicial- Rudy Fernández (3), Abalde (2), Poirier (6), Llull (10), Taylor (5), Núñez (-) i Ndiaye (2)
Barça: Calathes (10), Higgins (3), Exum (5), Mirotić (9) i Sanli (-) -cinc inicial- Davies (8), Smits (5) Laprovittola (6), Kuric (15), Jokubaitis (2), Abrines (3) i Sergi Martínez (-)

Parcials: 21-16; 25-23 // 20-14; 15-13

Àrbitres: Carlos Peruga, Benjamín Jiménez, Alberto Sánchez Sixto

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut