Barça - Reial Madrid: S'iguala la sèrie (71-69)
Ofert per

Els de Saras s'acaben imposant en un duel molt igualat i decidit en els darrers compassos amb un gran Mirotic (26 punts)

Sèrie igualada. El Barça s'imposa al Reial Madrid al Palau Blaugrana en un final de partit molt igualat i decidit en els darrers instants (71-69) en una gran segona meitat de Mirotic, autor de 26 punts i 20 en la segona part. Un matx en què les petites diferències en el marcador s'han acabat igualant just abans que la final viatgi a Madrid.

Inici irregular

El Barça ha començat el partit superat pel conjunt blanc. I és que el Reial Madrid ha aconseguit un parcial de 0-6 d'inici. Aquest avantatge inicial l'ha sabut mantenir el conjunt blanc al llarg del primer període. Un triple de Jokubaitis situaria el 13-17 al final dels 10 primers minuts. Un resultat que deixava als de Saras aprop del conjunt blanc.

A l'inici del segon període el Reial Madrid se situaria novament a set punts (15-22, min 14), però un parcial 7-0 favorable als culers serviria per empatar el matx després de molts de minuts amb el conjunt blanc per davant. Una cistella de Calathes posava els blaugrana per davant (26-24, min 17). El Reial Madrid seguia fent mal als blaugrana en el rebot ofensiu, amb set rebots. Al descans el resultat mostrava la igualtat entre els dos conjunts (32-32).

Igualtat fins al final

A la represa el matx s'ha mantingut molt igualat. Calathes ha necessitat punts en el pòmul esquerre després d'una topada amb l'exblaugrana Adam Hanga al disputar una pilota. El conjunt blanc aconseguia petits avantatges, però els de Saras s'han mostrat molt seriosos i han aconseguit afrontar el darrer període per davant en el marcador (56-54).

En els darrers minuts ha estat el Barça qui obtenia petits avantatges en el marcador, però que resultaven claus per afrontar el final del matx (67-54, min 34). I el matx ha arribat al darrer minut amb igualtat màxima després que el Reial Madrid aconseguís empatar novament el marcador. El Barça s'ha mostrat més encertat en el final de partit per acabar imposant-se 71-69 i igualar 1-1 la final.