Objectiu situar l’1-1 a la final de la Lliga Endesa

Objectiu situar l’1-1 a la final de la Lliga Endesa

Els de Saras, obligats a vèncer al Palau per empatar l’eliminatòria (dimecres, 21h)

El Barça rep aquest dimecres 15, a les 21h i en directe per #Vamos de Movistar+, el Reial Madrid en el que serà el segon partit de la final de la Lliga Endesa. Els de Saras, que van veure’s superats en el primer partit pel conjunt blanc, han de reaccionar per poder empatar l’eliminatòria i marxar a Madrid amb un 1-1 a la sèrie.

El rival

Va demostrar des del primer minut el seu potencial sota la batuta de Hanga, autor de 16 punts i 6 assistències, i amb l’anotació de Causeur (15 punts), Deck (18 punts) i Yabusele (11 punts i 9 rebots). També van fer mal a la zona Tavares i Poirier que van agafar 8 rebots ofensius entre tots dos dels 17 del conjunt que entrena Chus Mateo, que està substituint Pablo Laso.

El Barça

Haurà de sortir molt fort des del primer minut de partit per poder superar un Madrid molt sòlid. Els de Saras són conscients que han de donar un pas endavant en el segon partit per poder anar al WiZink Center amb l’eliminatòria igualada. 

Laprovittola, amb 15 punts, i Mirotic i Kuric, amb 13 i 12 respectivament, van ser els màxims anotadors d’un Barça que va perdre la batalla del rebot i que va concedir molts punts fàcils i al contraatac. 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut